Norton Mobile Security tunnistaa tunnetun sovelluksen tietosuojariskiksi

Norton Mobile Securityn Sovellusvalvonta-toiminto tarkistaa kaikki laitteellesi asennetut sovellukset seuraavien käytösten varalta: henkilökohtaisten tietojen käyttö, näytetyt mainokset, datan käyttö (taustalla), epätavallinen käyttäytyminen ja akun käyttö taustalla. Tarkistuksen tulosten perusteella toiminto merkitsee sovelluksen tietosuojariskiksi. Voit lukea yksityiskohtaisen raportin sovelluksesta ja päättää tietojen perusteella, luotatko sovellukseen vai poistatko sen.

Lisätietoja sovellusvalvonnan tarkistamasta käyttäytymisestä on artikkelissa Norton Mobile Securityn merkitsemät tietosuojariskit.

Jos haluat luottaa sovellukseen, joka on tunnistettu tietosuojariskiksi, ja haluat jatkaa sovelluksen käyttämistä, lisää se Luotettu -luetteloon.

Sovelluksen lisääminen Luotettu-luetteloon

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus.

2. Siirry pyyhkäisemällä näkymästä toiseen, kunnes näkyviin tulee Sovelluksen tietoturva -näkymä, ja napauta Sovellusvalvonta.

3. Napauta Tietosuojariski -kohdassa sovellusta, jota haluat tarkastella, ja lue sovellusvalvonnan raportti mahdollisista riskeistä.

4. Jos haluat luottaa sovellukseen ja säilyttää sen, napauta Luota.

Luotettavat sovellukset lisätään sovellusvalvonnan Luotetut sovellukset -luetteloon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v89529004_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 25/04/2019