Mobiililaitteelle tarkoitetun Norton 360 -tilauksen aktivoiminen tai uusiminen

Voimassa oleva Norton-tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja laitteesi suojaamista.

Laite on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun.

Norton 360 -tilauksen aktivoiminen

Olen ostanut Nortonin Norton.com-sivustolta tai jälleenmyyjältä

1. Siirry selaimella osoitteeseen https://my.norton.com/home/setup.

2. Valitse Anna tuotetunnus.

3. Kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu. Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili. Kirjoita tiedot ja valitse sitten Luo tili .

4. Valitse Anna uusi tuotetunnus.

5. Kirjoita ostoksen mukana toimitettu 25-merkkinen tuotetunnus ja napauta sitten vahvistuskuvaketta .
  6. Jos näet kehotteita, noudata näytöllä olevia ohjeita. Muussa tapauksessa siirry vaiheeseen 7.

7. Käynnistä mobiililaitteella Norton 360 -sovellus.

8. Tee jokin seuraavista toimista laitteen tyypin mukaan:

• Jos käytät iOS-laitetta, napauta Lunasta tilaus ja napauta Kirjaudu Norton-tilin kirjautumistiedoilla. Varmista, että annat samat tilin tunnistetiedot, jotka annettiin vaiheessa 3.

• Jos käytät Android-laitetta, napauta Kirjaudu sisään. Varmista, että annat samat tilin tunnistetiedot, jotka annettiin vaiheessa 3.

Minulla on jo aktiivinen Norton-tilaus

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Tee jokin seuraavista toimista laitteen tyypin mukaan:

• Jos käytät iOS-laitetta, napauta Lunasta tilaus ja napauta Kirjaudu Norton-tilin kirjautumistiedoilla. Kirjoita Norton-tilisi tunnistetiedot.

• Jos käytät Android-laitetta, napauta Kirjaudu sisään. Kirjoita Norton-tilisi tunnistetiedot.

3. Jos sinulla on Android-laite, näkyviin tulee luettelo aktiivisista tilauksista. Valitse tilaukset, joita haluat käyttää, ja valitse Seuraava.

Minulla on tuotetunnus tai kumppanikoodi ja haluan lunastaa tilaukseni

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Lunasta tilaus.

3. Lunasta tilaus napauttamalla ostotavan mukaista vaihtoehtoa:

• Anna tuotetunnus: Kirjoita ostoksen mukana toimitettu 25-merkkinen tuotetunnus ja napauta sitten Tarkista. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää tekstikentän vieressä olevaa kamerakuvaketta, jolla voit skannata ja tarkistaa tuotetunnuksen.

• Anna kumppanikoodi: Anna palveluntarjoajalta saamasi koodi ja valitse Seuraava.

Minulla on jo aktiivinen Norton-tilaus, joka on ostettu Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Toimi seuraavasti:

• Jos sinulla on Android-laite: Valitse sovelluksen aloitusnäytön alalaidasta Olet jo ostanut tilauksen Googlelta -kohdan vierestä Käytä, jolloin Norton 360 -sovellus aktivoidaan.

• Jos käytät iOS-laitetta, napauta Lunasta tilaus ja napauta Palauta App Storesta.

Mistä löydän Norton 360 -sovelluksen tuotetunnuksen tai aktivointikoodin?

Tuotetunnuksen sijainti riippuu siitä, miten hankit Norton-ohjelman:

Norton-tili

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kopioi tuotetunnus Oma tilaus -sivulta aktiivisen tilauksen kohdalta.

Norton-verkkokauppa

Jos latasit tuotteen Norton-verkkokaupasta, voit tarkistaa tuotetunnuksen tai tuotetunnuksen saamista koskevat ohjeet tilauksen vahvistussähköpostiviestistä.

Jos ostit tuotteen Hongkongin verkkokaupasta, katso Hongkongin verkkokaupasta ostetun Norton-tuotetunnuksen löytäminen.

Myyjän kortti

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä tai tulostettuna erilliselle kortille.

Ulkopuolisen toimittajan verkkosivusto

Tarkista tuotetunnus tilauksen vahvistussähköpostiviestistä. Jos et löydä sähköpostiviestiä saapuneista viesteistäsi, tarkista roskapostikansiosi.

Palveluntarjoaja

Sinulla voi olla aktivointiin käytettävä PIN-koodi, jonka saat palveluntarjoajalta tuotteen aktivoimista varten, tai sinun on kirjauduttava palveluntarjoajan portaaliin ja ladattava ja asennettava Norton-laiteturvatuote.

Päättymässä olevan Norton 360 -tilauksen uusiminen

Minulla on jo aktiivinen Google Play -tilaus, mutta käytän päättymässä olevaa tilausta, joka on ostettu Norton.com-verkkosivustolta tai myymälästä

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus on päättymässä -hälytyksestä Käytä tilausta.

3. Valitse Tilauksen hallinta -näytöstä Palauta.

Norton.com-sivustolta tai myymälästä ostetun tilauksen noutaminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus päättyy X päivän kuluttua -hälytyksestä Nouda ostoksesi.

3. Anna Norton-tilisi tunnistetiedot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722273
          Käyttöjärjestelmä: Android;iOS