Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset

Laitteesi on vastattava näitä vähimmäisvaatimuksia.

Chromebookeja, Amazon-laitteita (Kindle/Fire) ja Huawei-laitteita ei tueta. Jos sinulla ei ole yhteensopivaa laitetta, jolle voit asentaa suojauksen, pyydä asiakas- ja tukipalvelusta toimintaohjeita ja lisätietoja hyvityksestä.

Norton Secure VPN/Secure VPN ei ole enää käytettävissä Intiassa johtuen käyttäjätietojen lokiin kirjausta ja tallennusta koskevista säännöksistä, mutta voit silti käyttää tuotetta tai tilausta matkustaessasi Intian ulkopuolella.

Asiakastukemme välittää saman viestin, eikä se voi auttaa tai ratkaista tätä ongelmaa, jos otat yhteyttä asiakastukeen.

Nortonin laitesuojaus (Mobile Security mukaan luettuna)

Nortonin laitesuojauksen ansiosta saat tehokkaan Norton-suojauksen PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.
Näitä järjestelmävaatimuksia sovelletaan kaikkiin Nortonin laitesuojaustilauksiin ja nykyisiin Norton Security -tilauksiin. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä Norton-suojauksen versiota, avaa Norton Update Center.

Kaikki ominaisuudet tai tilaukset eivät ole saatavilla kaikissa käyttöympäristöissä.

Windows*

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 11 in S mode ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

• Microsoft Windows 10 S mode -tilassa (32- tai 64-bittinen tai ARM32), versio 1803 tai sitä uudempi

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Sähköpostipalvelut

Tukee sähköpostin tarkistusta kaikissa POP3-yhteensopivissa sähköpostipalveluissa.

Roskapostin eston tuki

Roskapostin estoa tuetaan seuraavassa sähköpostiohjelmassa:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac**

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Norton Family -lapsilukkoa, Norton AntiSpamia ja pilvivarmuuskopiointia ei tällä hetkellä tueta Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on Apple Silicon.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

Android

Norton 360 Android ei ole enää saatavana Kiinassa. Lisätietoja on artikkelissa Norton Mobile Security Androidin saatavuuden päättyminen Kiinassa.

Käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Ei monikäyttäjätukea.

• ColorOS 7.1 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Laitteisto

• 50 Mt vapaata tallennustilaa

Selaintuki internet-suojaukselle:

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Firefox 42.0 -selain tai uudempi

• Google Chrome 43.0 tai uudempi

• Google Chrome Beta 45.0 tai uudempi

• Opera 31.0 tai uudempi

• Opera mini 31.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 5.0 tai uudempi

• Facebook 145.0 tai uudempi

• Instagram 24.0 tai uudempi

• Pinterest 6.52.0 tai uudempi

• Snapchat 10.22 tai uudempi

• Line 7.16.3 tai uudempi

Tietokoneen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

• Google Chrome 14 tai uudempi

Ei tue incognito-tilaa.

• Mozilla Firefox 5 tai uudempi

• Opera 11 tai uudempi

• Safari 5 tai uudempi

Mobiililaitteen selaimen tuki my.Norton.com-sivustolle

• Android-vakioselain 1.5 tai uudempi

• Google Chrome for Mobile 1.0 tai uudempi

• Safari 5.1 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Nortonin pilvivarmuuskopiointi

Nortonin pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windowsissa. Pilvivarmuuskopiointi ei ole käytettävissä kaikissa Norton-tilauksissa. Kohdasta Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä voit tarkistaa, kuuluuko pilvivarmuuskopiointi tilaukseesi
Käyttöjärjestelmät
  • Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto
  • Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet
  • Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Norton 360 for Gamers

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa käyttöympäristöissä. Ilmoitusten optimointiominaisuuksia ei tueta Android-, Apple iOS- tai Mac-laitteilla.

Laitesuojauksen tuetut käyttöjärjestelmät

Windows

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Mac

• Nykyinen ja kaksi sitä edeltävää Mac OS -järjestelmäversiota

• Norton Family -lapsilukko-, SafeCam- ja Pilvivarmuuskopiointi-ominaisuuksia ei tueta.

Android

• Android 6.x tai uudempi

Google Play -sovelluksen on oltava asennettuna.

iOS

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Norton Password Manager

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton Password Manager voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 -versio 1703 (Creators-päivitys) ja sitä uudemmat

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteistovaatimukset

• Suoritin

• Vähintään 1 GHz:n 32- tai 64-bittinen suoritin

• RAM-muisti

• 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

• 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen) vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Tuetut selaimet:

• Google Chrome

• Apple Safari

• Mozilla Firefox

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät ja laitteisto

• Android 7.0 tai uudempi

• 550 MHz:n suoritin

• 250 Mt RAM-muistia

• 1,8 Mt tallennustilaa

• Internet-yhteys.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iOS 13.0 tai uudempi

• Internet-yhteys.

Norton Family -lapsilukko

Norton Family -lapsilukko on saatavana Windows-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin. Norton Family -lapsilukon asentaminen ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä. Kun internet-yhteys on muodostettu, Norton Family -lapsilukko tarkistaa ja lataa mahdolliset päivitykset.

Norton Family -lapsilukkoa ei tueta esimerkiksi seuraavilla Android-laitteilla: Huawei, Amazon-laitteet (Kindle/Fire) ja Chromebook. Lue lisää artikkelista Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot paitsi Metro-selain)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto

• Vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 200 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Edge (versio 88,0 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

Laitteisto

• 550 MHz:n suoritin

• 256 Mt RAM-muistia

• 3 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Norton Family -lapsilukon selain

• Android-laitteiden Chrome-versio 18.0.1025123 ja sitä uudemmat versiot (Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton Family -selainta.)

iOS

Käyttöjärjestelmät

• Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen ja kaksi sitä edeltävää versiota

Selaintuki

Norton Small Business

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 10 (kaikki versiot paitsi Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows 8 ja Windows 8 Pro (32- ja 64-bittiset versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen) (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

Sähköpostiohjelmat

Tukee sähköpostitarkistusta kaikille POP3-yhteensopiville sähköpostiohjelmille.

Roskapostin eston tuki

Seuraavalla sähköpostiohjelmalla on roskapostin eston tuki:

• Microsoft Outlook 2003 ja uudemmat versiot

Mac

Käyttöjärjestelmäpäivityksiin kuuluu kriittisiä tietoturvaan liittyviä päivityksiä, ja tietoturvan kannalta on parasta päivittää aina uusimpaan saatavilla olevaan käyttöjärjestelmäversioon. Päivittäminen uusimpaan Mac OS X -versioon on erittäin suositeltavaa.

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi.

Laitteisto

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

Kaikkien lueteltujen selainten 32- ja 64-bittisiä versioita tuetaan.

Mobiililaitteet

• Android-käyttöjärjestelmät

• Android 8.x tai uudempi

• Laitevaatimukset

Android-tabletti tai -puhelin, jossa on 15 Mt tallennustilaa

• Selaintuki internet-suojaukselle

• Android-vakioselain

• Android-laitteiden Google Chrome 18 -selain tai sitä uudempi versio

• Android-laitteiden Mozilla Firefox 37.0.2 -selain tai sitä uudempi versio

• Opera 8.0 tai uudempi

• Samsung-vakioselain 1.0 tai sitä uudempi versio

• Laitteen rekisteröiminen ja verkkopohjaisten varkaudenestotoimintojen käyttäminen edellyttää toimivaa internet-yhteyttä.

• iOS-käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joissa Applen iOS-käyttöjärjestelmän nykyinen tai kaksi sitä edeltävää versiota

Norton Small Business tai Norton Small Business Premium (uusi)

Jotta Norton Small Business tai Norton Small Business Premium voidaan asentaa ja ottaa käyttöön, laitteen on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset.

Norton Small Business on saatavilla vain Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa ja tietyissä Latinalaisen Amerikan maissa. Norton Small Businessin tarjoamat ominaisuudet ja käyttöoikeudet voivat vaihdella alueittain.

Laitesuojaus

Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla laitteilla ja alustoilla. Jotkin ominaisuudet ovat vain Norton Small Business -tilin omistajan käytettävissä.
Pilvivarmuuskopiointia ja SafeCamia ei tueta MacOS:ssä eikä Windows in S mode- tai Windows ARM -laitteilla.

Windows™-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 11 in S mode ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

• Microsoft Windows 10 in S mode (32- tai 64-bittinen tai ARM32), versio 1803 tai sitä uudempi

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Jotkin suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytön selaimessa.

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi SHA2-tuella

• Osa nykyisistä Nortonin Laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Mac®-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.10.x tai uudempi

• Ominaisuudet, joita ei tueta: Pilvivarmuuskopiointi, SafeCam.

Android™-käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 tai uudempi. Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu. Ei monikäyttäjätukea.

• ColorOS 7.1 tai uudempi. Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

• Ominaisuudet, joita ei tueta: Pilvivarmuuskopiointi, SafeCam, Palomuuri.

iOS-käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple® iOS -versiosta

Norton Secure VPN

Saatavana Windows™-PC-, Mac®-, iOS- ja Android™-laitteille:

Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -sovellusta saa käyttää määrätyssä määrässä laitteita rajoittamattoman määrän tilauskauden aikana.

Windows™-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

• Osa nykyisistä Nortonin Laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Mac®-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

Android™-käyttöjärjestelmät

• Android-laitteet, joissa versio 8.0 tai uudempi. Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

iOS-käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple® iOS -versiosta

Norton Utilities Ultimate, Norton Driver Updater

Windows™-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot), ei kuitenkaan Windows 8 aloitusnäytölle

• Microsoft Windows™ 10 (kaikki versiot), paitsi Windows 10 on Arm, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT.

• Microsoft Windows™ 11 (kaikki versiot), paitsi Windows 11 on Arm, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT.

Norton Secure Browser

• Microsoft Windows™ 10 (kaikki versiot), paitsi Windows 10 on Arm, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT.

• Microsoft Windows™ 11 (kaikki versiot), paitsi Windows 11 on Arm, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT.

Nortonin sovellukset tietosuojan turvaamiseksi verkossa

Norton Secure VPN

Saatavana Windows-PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -sovellusta saa käyttää tietyssä määrässä laitteita rajoittamattomasti tilauskauden aikana.

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Osa nykyisistä Nortonin laitesuojaus- ja Norton Secure VPN -tuotteista eivät ole yhteensopivia ARM-suoritinta käyttäville laitteille asennettujen Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

Laitteisto

Uusimmat Nortonin laitesuojaustuotteemme ovat yhteensopivia macOS:n Apple Silicon M1 (ARM) -laitteilla, joissa käytetään Rosetta 2 -käännösominaisuutta.

• Mac-tietokone, jossa on Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 tai uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

Laitevaatimukset

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

Norton AntiTrack

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton AntiTrack voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot, paitsi Windows 11/10 in S mode ja Windows 11/10 ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla)

Laitteistovaatimukset

• Suoritin

Windows 11/10: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Kiintolevytila

300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Chromium Edge (versio 88 tai sitä uudempi)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Mac

Käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 11.0 tai uudempi

Laitteistovaatimukset

• Mac-tietokone, jossa on Intel- tai M1-piirisarja

• 2 Gt RAM-muistia

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Tuetut selaimet

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Safari 14.x tai uudempi

Mobiililaitteet

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 8.0 Oreo (API 26) tai uudempi.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on Apple iOS 15.2 tai uudempi

Norton Identity Protection -sovellukset

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor on saatavana vain Japanissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton ID Advisorin, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Selaintuki Windows- ja Mac-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla

• Microsoft Edge (versio 17 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox (versio 51 tai sitä uudempi)

• Google Chrome (versio 49 tai sitä uudempi)

• Opera (versio 36 tai sitä uudempi)

• Safari (versio 11 tai uudempi)

Sovellustuki

• Android 8.0 tai uudempi

• iOS 13.0 tai uudempi

Norton Identity Advisor Plus

Norton Identity Advisor Plus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Saksassa ja Ranskassa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton Identity Advisor Plussan, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Selaintuki Windows- ja Mac-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla

• Microsoft Edge (versio 17 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox (versio 51 tai sitä uudempi)

• Google Chrome (versio 49 tai sitä uudempi)

• Opera (versio 36 tai sitä uudempi)

• Safari (versio 11 tai uudempi)

Sovellustuki

• Android 8.0 tai uudempi

• iOS 13.0 tai uudempi

LifeLock Identity

LifeLock Identity -sovellus on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön LifeLock Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 8.0 tai uudempi

• iOS 13.0 tai uudempi

Selaintuki Windows- ja Mac-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla

• Microsoft Edge (versio 17 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox (versio 51 tai sitä uudempi)

• Google Chrome (versio 49 tai sitä uudempi)

• Opera (versio 36 tai sitä uudempi)

• Safari (versio 11 tai uudempi)

Norton Identity

Norton Identity -sovellus ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa.

Jotta voit asentaa ja ottaa käyttöön Norton Identityn, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

Sovellustuki

• Android 8.0 tai uudempi

• iOS 13.0 tai uudempi

Selaintuki Windows- ja Mac-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla

• Microsoft Edge (versio 17 tai sitä uudempi)

• Mozilla Firefox (versio 51 tai sitä uudempi)

• Google Chrome (versio 49 tai sitä uudempi)

• Opera (versio 36 tai sitä uudempi)

• Safari (versio 11 tai uudempi)

Norton Utilities

Norton Utilities Ultimate (uusi)

Norton Utilities Ultimaten asentamiseen ja suorittamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan oikeudet ja nopea internetyhteys, ja lisäksi järjestelmän on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7 ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi (sekä 32- että 64-bittiset versiot, lukuun ottamatta versioita Windows on Arm, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter, ja RT)

Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Muisti

1 Gt 32-bittisessä versiossa, 2 Gt 64-bittisessä versiossa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• NET 4.6.2 asennettuna

• Kiintolevytila

100 Mt vapaata kiintolevytilaa (toimii vain muilla kuin SSD-kiintolevyillä)

Tuetut selaimet

• Mozilla Firefox (32- ja 64-bittinen)

• Google Chrome (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Edge

• Opera

• Internet Explorer

Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimaten asentamiseen ja suorittamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan oikeudet ja nopea internetyhteys, ja lisäksi järjestelmän on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot), ei kuitenkaan Windows 8 aloitusnäytölle

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Laitteisto

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Muisti

1 Gt 32-bittisessä versiossa, 2 Gt 64-bittisessä versiossa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• NET 4.6.2 asennettuna

• Kiintolevytila

100 Mt vapaata kiintolevytilaa

Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)

Norton Utilities Premium

Jotta voit asentaa Norton Utilities Premium -ohjelman, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (Tuotteen ominaisuudet eivät toimi Windows 8:n aloitusnäyttötilassa.)

• Microsoft Windows 7 (32- ja 64-bittinen) ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

Muut laitteistovaatimukset

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

• SVGA (1 024 x 768) -videokortti

• CD-ROM- tai DVD-asema (ellei asennus tapahdu lataamalla internetistä)

• Verkkoyhteys (tuotteen aktivoimiseksi ja tuotepäivitysten lataamiseksi)

Käyttäjä vastaa internetpalveluntarjoajan tilistä, kaikista internetin käyttömaksuista ja puhelumaksuista.

Norton Driver Updater

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton Driver Updater voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Windows

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows 11, paitsi Mixed Reality- ja IoT Edition -versiot

• Microsoft Windows 10, paitsi Mobile- ja IoT Edition -versiot (32- tai 64-bittinen)

• Microsoft Windows 8.1/8, paitsi RT- ja Starter Edition -versiot (32- tai 64-bittinen)

• Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi, mikä tahansa versio (32- tai 64-bittinen)

Laitteisto

• Suoritin

Täysin Windows-yhteensopiva tietokone, jossa on vähintään Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 -suoritin (tukee SSE3-käskyjä).

• RAM-muisti

Vähintään 1 Gt

• Kiintolevytila

2 Gt vapaata kiintolevytilaa

• Näyttötarkkuus

Suositellaan vähintään 1 024 × 768 pikselin luontaista näyttötarkkuutta.

Internetyhteys sovelluksen lataamista, aktivointia ja käyttöä varten.

Muut Nortonin mobiilisovellukset

Norton App Lock

Norton App Lock -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 6.0 tai uudempi

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker -sovellus on saatavana vain iOS-laitteille. Norton Ad Blocker -sovellus on saatavana vain Yhdysvalloissa ja Japanissa.

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 13.0 tai uudempi

Norton Clean, Junk Removal

Norton Clean, Junk Removal -sovellus on saatavana vain Android-laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 4.1 tai uudempi

Norton Device Care

Norton Device Care on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Norton Device Care on saatavana vain iOS- ja Android -laitteille.

Android

Käyttöjärjestelmät

• Android 5.0 tai uudempi

iOS

Käyttöjärjestelmät

• iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmäversio on 10.0 tai uudempi

Norton-palvelut

Palvelun käyttö edellyttää nopeaa internet-yhteyttä ja seuraavien järjestelmävaatimusten täyttämistä. Jotkin laitteet eivät pysty vastaanottamaan palveluja, vaikka yhteyden pitäisi olla riittävän nopea tai laitteen ympäristön pitäisi olla sopiva. Asiakkaalla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet Windows- tai Mac-tietokoneeseen.

Norton Computer Tune Up

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Norton-asiakaspalvelu

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Computer Boost

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

NortonLive Ultimate Help Desk

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Nortonin vakoiluohjelmien ja virusten poisto

Windows-käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows XP SP3 tai uudempi, Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot), paitsi Windows 11/10 in S Mode ja Windows ARM-suoritinta käyttävillä laitteilla

Mac-käyttöjärjestelmät

• Mac OS X 10.5 tai uudempi

Android-käyttöjärjestelmät

• Android OS -versio 6.x tai uudempi (Google Play -sovellus oltava asennettu)

iOS-käyttöjärjestelmät

• iOS-versio 7 tai uudempi

Kaikki edellä mainitut Norton-palvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille.

Kaikki edellä mainitut Norton-suojausvaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikille yhteistyökumppaneille. Norton ei tue Insider Preview- tai beetakäyttöjärjestelmiä ja -sovelluksia.

* Olemme siirtäneet tietoturvaohjelmistojemme Windows XP-, Windows Vista- ja Windows 7 SP0 (Service Pack 0) -versiot ylläpitotilaan. Lisätietoja on artikkelissa Norton-tietoturvaohjelmistojen ylläpitotila Windows XP-, Windows Vista- ja Windows 7 SP0 -käyttöjärjestelmissä.

** Olemme siirtäneet tietoturvaohjelmistojemme Mac 10.10.x (Yosemite)- ja Mac 10.11.x (El Capitan) -versiot ylläpitotilaan. Lisätietoja on artikkelissa Norton-laitesuojauksen ylläpitotila Mac OS X 10.10.x- ja 10.11.x -käyttöjärjestelmissä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133891548
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 05/10/2023