Norton-verkkokaupasta hankitun tuotteen tai Norton Automatic Renewal -veloituksen laskun löytäminen

Norton Automatic Renewal -palvelusta sähköpostitse saamasi vahvistusviesti on lasku ostoksistasi. Etsi vahvistusviesti sähköpostilaatikostasi tai roskapostikansiosta. Vahvistusviesti sisältää tarvittavat verotiedot ja tilaussumman.

Laskun lataaminen tai tulostaminen

1. Kirjaudu sisään Norton-tilillesi, jotta voit tulostaa tai ladata laskusi.

2. Voit tarkastella laskua tai tulostaa sen napsauttamalla Tilaushistoria -kohdasta Tilausnumero.

Jos tarvitset apua tilin käytössä, lue artikkeli Norton-suojauksen hallitseminen Oma Norton -sivustolla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v66844717
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019