Norton-suojauksen hallitseminen Oma Norton -sivustolla

Norton-tili luodaan, kun ostat Norton-suojauksen tai otat sen käyttöön. Voit ladata tilauksesi, hallita laitteita, tarkastella tilaustietoja ja tehdä paljon muuta tililläsi Oma Norton -sivustolla.

Miten kirjaudun sisään?

• Voit käyttää tiliäsi mistä tahansa siirtymällä osoitteeseen https://my.norton.com.

Voit kirjautua tiliin myös tuotteestasi.

Käynnistä Norton-tuote, valitse ikkunan oikeasta yläkulmasta Ohje ja valitse sitten Oma Norton.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v52649206
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019