Norton Password Managerin ominaisuudet

Norton Password Manager auttaa sinua käyttämään, hallitsemaan ja turvaamaan salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi - kaikki asiat, joita tarvitset tärkeimmissä verkkotoimissasi. Älä enää koskaan unohda käyttäjätunnusta tai salasanaa - Norton Password Manager pitää salasanasi synkronoituna eri selaimissa ja mobiililaitteissa.

Norton Password Managerissa on myös seuraavat kätevät ominaisuudet:

• Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella sen sijaan, että syöttäisit varaston salasanan.

• Norton Password Managerin turvallisuuden hallintapaneeli näyttää pilvivarastoon tallennettujen kirjautumistietojen ja salasanojen tilan.

• Voit luoda nopeasti vahvoja salasanoja eri asetuksilla (pituus, kirjainten/numeroiden/symbolien käyttö) salasanan luontityökalulla.

• Tuo salasanoja tuetuista lähteistä, kuten selaimestasi (Chrome tai 32-bittinen Firefox) tai muista salasananhallintatuotteista (Dashlane, LastPass ja 1Password).

NortonLifeLock ei voi nähdä salasanoja tai arkaluonteisia tietoja, joita tallennat Norton Password Managerilla. Antamasi varaston salasana muunnetaan välittömästi erityiseksi numeeriseksi avainarvoksi, jota käytetään muuntamaan varastotietosi salattuihin tallennusmuotoihin.

Tietojen salaamisessa ja salauksen purkamisessa käytetään yleisesti käytettyä salaustekniikkaa. Antamaasi salasanaa ei koskaan tallenneta tai lähetetä kenenkään muun käyttöön. Sitä käyttää vain laitteellasi toimiva Norton Password Manager.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5203190
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 16/04/2021