Norton 360 -sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon

Voit päivittää Norton 360 -sovelluksen uusimpaan versioon, jos tilaus on voimassa. Näin varmistat, että matkapuhelimellasi on käytettävissä uusimmat tietoturvaominaisuudet. Norton 360 -sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon edellyttää verkkoyhteyttä.

Norton 360 -sovelluksen päivittäminen Norton Update Centerin avulla

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen http://updatecenter.norton.com/

2. Napauta Päivitä nyt. Sinut ohjataan Norton 360 -sovelluksen sivulle Google Play Kaupassa tai App Storessa.

3. Napauta Päivitä.

Päivitä-valinta on näkyvissä vain, jos Norton 360 -mobiilisovelluksesta on saatavilla uusi versio.

Norton 360 -sovelluksen päivittäminen manuaalisesti mobiililaitteella

Android

1. Käynnistä Google Play Kauppa -sovellus mobiililaitteella ja etsi Norton 360 -sovellusta.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen kohdalta Päivitä.

Päivitä-valinta on näkyvissä vain, jos Norton 360 -sovelluksesta on saatavilla uusi versio.

iOS

1. Käynnistä App Store -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta profiilisi kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

3. Vieritä alaspäin ja etsi Norton 360 -sovellus. Napauta sitten Päivitä Norton 360 -sovelluksen kohdalla.

Päivitä-valinta on näkyvissä vain, jos Norton 360 -sovelluksesta on saatavilla uusi versio.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137822017
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS