Norton Mobile Securityn päivittäminen uusimpaan versioon

Voit päivittää Norton Mobile Security -sovelluksen uusimpaan versioon, jos tilaus on voimassa. Näin varmistat, että matkapuhelimellasi on käytettävissä uusimmat tietoturvaominaisuudet. Norton Mobile Security -sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon edellyttää verkkoyhteyttä.

Jos käytät Norton Mobile Securityn ilmaisversiota, et voi jatkossa käyttää nykyisiä suojausominaisuuksia, ellet osta tilausta.

Norton Mobile Securityn päivittäminen Norton Update Centerin avulla

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen http://updatecenter.norton.com/

2. Napauta Päivitä nyt. Sinut ohjataan Google Play Kaupan tai App Storen Norton Mobile Security -sivulle.

3. Napauta Päivitä.

Päivitä -valinta on näkyvissä vain, jos Norton Mobile Security -sovelluksesta on saatavilla uusi versio.

Norton Mobile Security -sovelluksen päivittäminen manuaalisesti mobiililaitteella

Android

1. Käynnistä Google Play Kauppa -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta valikkokuvaketta vasemmasta yläkulmasta.

3. Napauta Omat sovellukset ja pelit.

4. Vieritä alaspäin ja etsi Norton Mobile Security -sovellus. Napauta sitten Päivitä Norton Mobile Security -sovelluksen kohdalla.

Päivitä -valinta on näkyvissä vain, jos Norton Mobile Security -sovelluksesta on saatavilla uusi versio.

iOS

1. Käynnistä App Store -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta profiilisi kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

3. Vieritä alaspäin ja etsi Norton Mobile Security -sovellus. Napauta sitten Päivitä Norton Mobile Security -sovelluksen kohdalla.

Päivitä -valinta on näkyvissä vain, jos Norton Mobile Security -sovelluksesta on saatavilla uusi versio.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137822017
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 24/11/2020