Usein kysytyt kysymykset: Norton Mobile Security -sovelluksen päivittäminen Norton 360 -sovellukseen

Pyrimme tarjoamaan NortonLifeLock-tuotteilla alan johtavan, arvokkaan ja asianmukaisen tietoturvan laitteidesi ja henkilötietojesi suojaksi. Arvioimme ajoittain tarjoamamme tuotteita ja ominaisuuksia uudelleen varmistuaksemme niiden arvosta kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme.

Tästä syystä Norton Mobile Security -sovellus korvataan uudella Norton 360 -sovelluksella. Marraskuusta 2020 alkaen Android-käyttäjät saavat päivityksen nykyisestä Norton Mobile Security Android -sovelluksesta uuteen Norton 360 -sovellukseen. Tammikuusta 2021 alkaen iOS-käyttäjät saavat päivityksen nykyisestä Norton Mobile Security iOS -sovelluksesta uuteen Norton 360 -sovellukseen.

Jos päivität sovelluksen Norton 360:een, nykyinen NortonLifeLock-tilauksesi pysyy entisellään. Jos käytät Norton Mobile Securityn ilmaista Android- tai iOS-versiota, et voi jatkossa käyttää nykyisiä suojausominaisuuksia, ellet vaihda maksettuun tilaukseen.

Seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä voi löytyä vastaus päivitykseen liittyviin kysymyksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137730295
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 21/12/2020