Norton 360 -sovelluksen ominaisuudet mobiililaitteelle

Norton 360 auttaa suojaamaan mobiililaitetta verkkouhilta ja turvaamaan tietosuojan verkossa.

Minulla on Android-laite

Tärkeimmät ominaisuudet Android-puhelimille ja -tableteille sen mukaan, mikä Norton 360 -sovelluksen kautta tarjottava tilaus on valittu

• Google Play -sovellusvalvonta: Tarkistaa sovellukset ja ilmoittaa, jos ne sisältävät riskejä, ennen kuin ne asennetaan Google Playsta.

• Safe Web: Havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä.

• Safe Search: Auttaa suojaamaan laitetta ja henkilökohtaisia tietojasi haittasivustoilta, jotka asentavat kiristysohjelmia, troijalaisia ja muita kyberuhkia.

Norton Safe Search ei näytä turvallisuusluokitusta maksetuille hakutuloksille (sponsoroiduille linkeille) eikä suodata hakutuloksista mahdollisesti vaarallisia sponsoroituja linkkejä.

• Wi-Fi-suojaus: Tarkistaa ja tunnistaa riskialttiit ja hyökkäyksen kohteena olevat verkot, jotta voit muodostaa yhteyden turvalliseen verkkoon.

• Laitesuojaus: Hälyttää, kun käyttöjärjestelmä on vanhentunut, jotta voit ryhtyä toimiin suojataksesi laitetta haavoittuvuuksilta, joita hyökkääjät voivat käyttää hyväkseen päästäkseen käsiksi laitteeseesi ja tietoihisi.

• Kiristysohjelmapalautus: Tarkistaa sovellukset näytön lukitsevilta kiristysohjelmilta, jotka lukitsevat laitteen, kunnes lunnasmaksu on suoritettu, ja salauskiristysohjelmilta, jotka salaavat arvokkaat tiedostot ja pyytävät salauksen purkamisesta rahaa.

• Sovellustarkistus: Tarkistaa sovellukset ja auttaa poistamaan nykyiset sovellukset, jotka sisältävät viruksia, vakoiluohjelmia ja muita mahdollisia kyberuhkia.

• Reaaliaikainen tarkistus: Tarkistaa laitteen ja suojaa sitä automaattisesti haittaohjelmilta ja riskialttiilta sovelluksilta.

• Tekstiviestisuojaus: Hälyttää roskapostitekstiviesteistä, jotka voivat sisältää tietojenkalasteluhyökkäyksiä.

• VPN: Suojaa laitetta kyberrikollisilta vaarallisissa verkoissa ja auttaa selaamaan sivustoja anonyymimmin.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Secure VPN -ominaisuuden sisältävä Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

• Privacy Monitor Assistant: Tarjoaa agenttiavusteisen prosessin, jonka avulla voit poistaa henkilötietojasi sellaisilta tietomeklarisivustoilta, jotka ovat asettaneet tietosi julkisesti saataville.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, jotka ovat rekisteröityneet Privacy Monitoriin ja ostaneet Privacy Monitor Assistant -ominaisuuden. Tämä ominaisuus on saatavana vain Yhdysvalloissa.

• Identiteetti: Identiteetti on ominaisuus, joka valvoo pimeää verkkoa käyttäjän henkilötietojen varalta ja ilmoittaa, jos niitä löytyy.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Dark Web Monitoring1 -ominaisuuden sisältävä Norton 360 for Mobile- tai Norton 360 Deluxe -tilaus tai LifeLock2-identiteettivarkaussuojan sisältävä Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

1Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 Deluxe -tilauksen sisältämä Dark Web Monitoring -ominaisuus alkaa oletuksena valvoa heti sähköpostiosoitettasi. Kirjaudu tilillesi antaaksesi lisätietoja valvontaa varten.

2LifeLock ei valvo kaikkien yritysten kaikkia tapahtumia.

Minulla on iOS-laite

Tärkeimmät ominaisuudet iPhonelle tai iPadille sen mukaan, mikä Norton 360 -sovelluksen kautta tarjottava tilaus on valittu

• Wi-Fi-suojaus: Tarkistaa ja tunnistaa riskialttiit ja hyökkäyksen kohteena olevat verkot, jotta voit muodostaa yhteyden turvalliseen verkkoon.

• Laitesuojaus: Hälyttää, kun käyttöjärjestelmä on vanhentunut, jotta voit ryhtyä toimiin suojataksesi laitetta haavoittuvuuksilta, joita hyökkääjät voivat käyttää hyväkseen päästäkseen käsiksi laitteeseesi ja tietoihisi.

• Internet-suojaus: Tunnistaa vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä.

• Tekstiviestisuojaus*: Auttaa suodattamaan roskapostitekstiviestit, jotka voivat sisältää tietojenkalasteluhyökkäyksiä.

• Suojattu kalenteri: Tarkistaa iOS-järjestelmän oletuskalenterin ja tunnistaa riskialttiit kutsut.

• VPN: Suojaa laitetta kyberrikollisilta vaarallisissa verkoissa ja auttaa selaamaan sivustoja anonyymimmin.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Secure VPN -ominaisuuden sisältävä Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

• Privacy Monitor Assistant: Tarjoaa agenttiavusteisen prosessin, jonka avulla voit poistaa henkilötietojasi sellaisilta tietomeklarisivustoilta, jotka ovat asettaneet tietosi julkisesti saataville.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, jotka ovat rekisteröityneet Privacy Monitoriin ja ostaneet Privacy Monitor Assistant -ominaisuuden. Tämä ominaisuus on saatavana vain Yhdysvalloissa.

• Identiteetti: Identiteetti on ominaisuus, joka valvoo pimeää verkkoa käyttäjän henkilötietojen varalta ja ilmoittaa, jos niitä löytyy.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Dark Web Monitoring1 -ominaisuuden sisältävä Norton 360 for Mobile- tai Norton 360 Deluxe -tilaus tai LifeLock2-identiteettivarkaussuojan sisältävä Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

1Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 Deluxe -tilauksen sisältämä Dark Web Monitoring -ominaisuus alkaa oletuksena valvoa heti sähköpostiosoitettasi. Kirjaudu tilillesi antaaksesi lisätietoja valvontaa varten.

2LifeLock ei valvo kaikkien yritysten kaikkia tapahtumia.

* Imessage-viestejä ei tueta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722275
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS