Muut tuotteet

Norton 360 -sovelluksen aktivointi mobiililaitteella

Voimassa oleva Norton-tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja laitteesi suojaamista.

Laite on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722273
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 16/03/2021