VPN-ominaisuuden käyttöönotto Norton Mobile Security iOS -sovelluksessa selailun suojaamiseksi Wi-Fi-verkoissa

Kun käytät vaarallista langatonta verkkoa, kyberrikolliset voivat varastaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tärkeät tiedot. Voit ottaa Norton Mobile Security iOS -sovelluksessa käyttöön Secure VPN -ominaisuuden, joka suorittaa tarkistuksen automaattisesti ja hälyttää, jos olet muodostanut yhteyden vaaralliseen verkkoon.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joiden Norton 360 -tilaukseen sisältyy Norton Secure VPN. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

VPN-ominaisuuden käyttöönotto

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta VPN.

3. Lisää VPN-määritykset napauttamalla ensin Ota käyttöön nyt ja sitten Salli.

4. Anna pyydettäessä laitteen salasana ja varmista, että VPN-automaattiyhdistäminen on käytössä.

Saat Wi-Fi-suojaushälytyksiä senkin jälkeen, kun olet poistanut laitteen VPN-automaattiyhdistäminen -valinnan käytöstä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137502421
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 01/11/2021