QR-koodien skannaussovellus Norton Snapin käyttöiän päättymisilmoitus

QR-koodien skannaussovellus Norton Snap on lakkautettu iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Sitä ei voi ladata Apple App Store -kaupasta 15.5.2019 jälkeen. Android-laitteilla sitä ei voi ladata Google Play Kaupasta 3.9.2019 jälkeen.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset antavat vastauksia tähän käyttöiän päättymisilmoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132862506
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 31/08/2019