Internet-suojauksen ottaminen käyttöön iOS-laitteen Norton 360 -sovelluksessa

Kun iOS-käyttöjärjestelmä on päivitetty versioon 15.0 tai sitä uudempaan versioon, saatat huomata, että Internet-suojaus-ominaisuus on poissa päältä. Ohjeet ongelman ratkaisemiseen on artikkelissa Nortonin Internet-suojaus-ominaisuuden korjaaminen, jos se on poissa käytöstä sen jälkeen, kun iOS-käyttöjärjestelmä on päivitetty versioon 15.0 tai sitä uudempaan versioon

IOS-käyttöjärjestelmän Internet-suojaus toimii kaikissa iOS-selaimissa. Kun Internet-suojaus on päällä, Norton 360 havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä. Voit katsoa myös Suojausraporttisi-kortista, kuinka monta turvallista ja haitallista verkkosivustoa Norton 360 on tunnistanut 30 viime päivän aikana.

Internet-suojauksen määrittäminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus ja sen jälkeen Internet-tietoturva.

3. Napauta Ota käyttöön nyt

4. Jos saat ponnahdusikkunan VPN-määritysten lisäämiseksi, napauta Salli.

5. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Internet-suojauksen ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus ja sen jälkeen Internet-tietoturva.

3. Siirrä liukusäädin Safe Web-rivillä käytössä-asentoon, jos se on poissa käytöstä.

Internet-suojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytöstä Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Internet-suojaus-kohdasta näet, kuinka monta turvallista ja haitallista verkkosivustoa Norton 360 on tunnistanut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137888268
Käyttöjärjestelmä: iOS