Web-suojauksen käyttöönotto iOS-laitteessa

IOS-käyttöjärjestelmän web-suojaus toimii kaikissa iOS-selaimissa. Kun web-suojaus on käytössä, Norton Mobile Security tunnistaa viruksia sisältävät verkkosivustot, vakoilu- ja haittaohjelmat sekä muut tietoturvauhat.

Web-suojauksen ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse web-suojaus.

3. Napauta Ota käyttöön nyt

4. Jos saat ponnahdusikkunan VPN-määritysten lisäämiseksi, napauta Salli.

5. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Asiaan liittyvä ratkaisu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132566469
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 03/03/2020