Lisätietoja Yhteystietojen varmuuskopiointi- ja varkaudenesto-ominaisuuksien vaihtoehdoista Norton Mobile Security iOS -käyttäjille

Uudessa Norton Mobile Security iOS -sovelluksessa ei ole Yhteystietojen varmuuskopiointi- ja varkaudenesto-ominaisuuksia. Norton Mobile Security iOS 3.x -sovelluksen elinkaaren päättymisilmoituksen myötä nämä toiminnot eivät ole enää saatavilla Oma Norton -portaalissa.

Jos käytät näitä ominaisuuksia yhteystietojen varmuuskopiointiin ja kadonneen iPhonen® tai iPadin® löytämiseen, harkitse seuraavia vaihtoehtoja:

Yhteystietojen varmuuskopiointi

Yhteystietosi, jotka on varmuuskopioitu iOS-laitteesta, eivät ole enää saatavissa 31.5.2019 jälkeen Oma Norton -portaalissa. Voit varmuuskopioida ja palauttaa yhteystietosi iOS-laitteesi iCloud-ominaisuudella.

Lisätietoja yhteystietojen varmuuskopioimisesta iCloud-ominaisuuden avulla on tässä Applen tukiartikkelissa.

Jos olet aiemmin varmuuskopioinut iPhone®-yhteystietosi Norton Mobile Securityn avulla, voit palauttaa ne AndroidTM-laitteeseen. Android-laitteestasi varmuuskopioidut yhteystiedot ovat edelleen käytettävissä 31.5.2019 jälkeen Oma Norton -portaalissa. Lue lisää aiheesta artikkelista Yhteystietojen palauttaminen Norton Mobile Securityn avulla.

Varkaudenesto

Norton Mobile Security for iOS -sovelluksen varkaudenesto-ominaisuuden sijaan voit käyttää iOS:n Etsi iPhoneni -ominaisuutta. Jos kadotat iPhonesi tai iPadisi, ominaisuus auttaa sinua löytämään laitteen kartalta. Voit myös lukita tai tyhjentää laitteen etänä.

Lisätietoja Etsi iPhoneni -ominaisuudesta on tässä Applen tukiartikkelissa.

Tarvitsetko lisätietoja?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131031298
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019