Ilmoitus Norton Mobile Security 3.x iOS -sovelluksen käyttöiän päättymisestä

Pyrimme tarjoamaan Norton-ratkaisuilla alan johtavan, arvokkaan ja asianmukaisen tietoturvan laitteidesi ja henkilökohtaisten tietojesi suojaksi. Ajoittain arvioimme tietoturvaratkaisujamme ja niiden ominaisuuksia uudelleen, jotta ne varmasti täyttävät niille asetetut kriteerit.

Tämän arvioinnin tuloksena olemme päättäneet lakkauttaa Norton Mobile Security 3.x -sovelluksen. 31.3.2019 alkaen Norton Mobile Security 3.x -sovellus ei ole enää saatavilla eikä sitä tueta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130789495_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019