Lisätietoja Norton Mobile Security iOS -sovellukselle näytetystä suuresta datan käytöstä

Kun Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, iOS:n datan käyttötilastoissa sovelluksen datan käyttö lasketaan virheellisesti kahteen kertaan. Järjestelmä laskee myös alkuperäisen sovelluksen käyttämän datan mukaan Norton Mobile Securityn käyttömääriin. Tämä on tunnettu iOS-ongelma, jonka on havaittu koskevan useita verkkoliikennettä valvovia sovelluksia, kuten palomuuri- ja VPN-sovelluksia.

Kun Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, se valvoo kaikkea laitteella tapahtuvaa internet-tietoliikennettä. Koska kaikki internet-yhteyttä käyttävistä sovelluksista lähtöisin olevat verkkopaketit kulkevat Norton Mobile Securityn kautta, iOS laskee jokaisen sovelluksen käyttämän datan kokonaismäärän mukaan myös Norton Mobile Securityn käyttömääriin. Tästä on seurauksena, että Norton Mobile Securityn osuus datan käytöstä näyttää tilastoissa todellisuutta suuremmalta. Norton Mobile Securityn todellinen data käyttö on paljon näytettyä vähäisempi.

Lisäksi palveluntarjoajan tai Wi-Fi-verkon kautta kulkevan datan määrä pysyy suurin piirtein ennallaan, eikä sovellus aiheuta merkittävää nousua palveluntarjoajien datamaksuihin. Palveluntarjoajat seuraavat datan käyttöä käyttäjän istuntojen perusteella eivätkä veloita datan käytöstä iOS:n käyttötilastojen perusteella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130715802_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019