Lisätietoja Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Security iOS -sovellukselle näytetystä suuresta datan käytöstä

Kun Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, iOS:n datan käyttötilastoissa sovelluksen datan käyttö lasketaan virheellisesti kahteen kertaan. Järjestelmä laskee myös alkuperäisen sovelluksen käyttämän datan mukaan Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn käyttömääriin. Tämä on tunnettu iOS-ongelma, jonka on havaittu koskevan useita verkkoliikennettä valvovia sovelluksia, kuten palomuuri- ja VPN-sovelluksia.

Kun Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, se valvoo kaikkea laitteella tapahtuvaa internet-tietoliikennettä. Koska kaikki internet-yhteyttä käyttävistä sovelluksista lähtöisin olevat verkkopaketit kulkevat Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn kautta, iOS laskee jokaisen sovelluksen käyttämän datan kokonaismäärän mukaan myös Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn käyttömääriin. Tästä on seurauksena, että Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn osuus datan käytöstä näyttää tilastoissa todellisuutta suuremmalta. Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn todellinen datan käyttö on paljon näytettyä vähäisempi.

Lisäksi palveluntarjoajan tai Wi-Fi-verkon kautta kulkevan datan määrä pysyy suurin piirtein ennallaan, eikä sovellus aiheuta merkittävää nousua palveluntarjoajien datamaksuihin. Palveluntarjoajat seuraavat datan käyttöä käyttäjän istuntojen perusteella eivätkä veloita datan käytöstä iOS:n käyttötilastojen perusteella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130715802
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 17/02/2021