Virheellisen Wi-Fi- tai mobiilidatayhteystilan korjaaminen, kun käytössä on iOS-laitteille tarkoitettu Norton Mobile Security ja verkkosuojaus on otettu käyttöön

Kun yhdistät iOS-laitteen VPN-verkkoon, laitteen ilmoitusalueella ei ehkä näytetä verkon tilan muutosta Wi-Fi-verkosta mobiilidataverkkooon tai päinvastoin. Ongelma ilmenee iOS-laitteissa yleisesti VPN-yhteyttä käytettäessä eikä koske yksinomaan Norton Mobile Securitya iOS -sovellusta.

Voit ratkaista ongelman ottamalla iOS-laitteessa lentokonetilan käyttöön ja poistamalla sen taas käytöstä.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Pyyhkäise laitteen alareunasta ylöspäin nähdäksesi ohjauskeskuksen.

Jos laitteesi on iPhone X tai sitä uudempi tai iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai sitä uudempi, pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta, jolloin ohjauskeskus avautuu.

2. Ota lentokonetila käyttöön napauttamalla ohjauskeskuksessa lentokonekuvaketta.

3. Odota vähintään 10 sekuntia ja poista lentokonetila sitten käytöstä napauttamalla lentokonekuvaketta uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v129903722_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 10/04/2019