Lisätietoja Norton Mobile Security iOS -sovellukselle näytetystä suuresta akun käytöstä

iOS-asetuksissa näkyvät akun käyttötilastot lasketaan algoritmilla, joka ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten sovelluksen käynnistämät tietoliikenneyhteydet tai sen käyttämän mobiilidatan määrän.

Kun Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, se valvoo kaikkea laitteella tapahtuvaa internet-tietoliikennettä. Koska jokainen internet-yhteyttä käyttävästä sovelluksesta lähtöisin oleva verkkopaketti kulkee Norton Mobile Securityn kautta, iOS määrittää kaikkien sovellusten internet-yhteyksien kokonaisajan Norton Mobile Securitylle. Tästä on seurauksena, että Norton Mobile Securityn osuus akun käytöstä näyttää tilastoissa todellisuutta suuremmalta. Norton Mobile Securityn todellinen akun käyttö on paljon näytettyä vähäisempi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v129651410
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019