Lisätietoja Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Security iOS -sovellukselle näytetystä suuresta akun käytöstä

IOS-asetuksissa näkyvät akun käyttötilastot lasketaan algoritmilla, joka ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten sovelluksen käynnistämät tietoliikenneyhteydet tai sen käyttämän mobiilidatan määrän.

Kun Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn web-suojausominaisuus on käytössä, se valvoo kaikkea laitteella tapahtuvaa internet-tietoliikennettä. Koska jokainen internet-yhteyttä käyttävästä sovelluksesta lähtöisin oleva verkkopaketti kulkee Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn kautta, iOS määrittää kaikkien sovellusten internet-yhteyksien kokonaisajan Norton 360 -sovellukselle tai Norton Mobile Securitylle. Tästä on seurauksena, että Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn osuus akun käytöstä näyttää tilastoissa todellisuutta suuremmalta. Norton 360 -sovelluksen tai Norton Mobile Securityn todellinen akun käyttö on paljon näytettyä vähäisempi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v129651410
Käyttöjärjestelmä: iOS
Muokattu viimeksi: 17/02/2021