Norton Mobile Security iOS:n uusimpaan versioon päivittämisen ongelmien ratkaiseminen

Norton Mobile Security iOS -sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon voi tuottaa ongelmia, jos iPhonessa tai iPadissa on käytössä vanha iOS-versio. Korjaa tämä päivittämällä laitteeseen iOS 10.3.3 tai iOS 11.x:n uusin versio ja noudattamalla alla olevia ohjeita.

VAIHE 1

Web-suojauksen poistaminen käytöstä

1. Käynnistä Norton Mobile Security iOS aloitusnäytöstä.

2. Valitse näytön alareunasta web-suojauskuvaketta .

3. Siirrä Web-suojaus -kohdan vieressä oleva liukusäädin asentoon Ei käytössä.

VAIHE 2

Nortonin päivittäminen

1. Käynnistä aloitusnäytöstä App Store.

2. Valitse näytön alareunasta Päivitykset.

3. Etsi sovellusluettelosta Norton Mobile Security ja napauta Päivitä.

Odota sovelluksen lataamisen valmistumista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127609112
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019