Norton Mobile Securityn viesti "Vaarallinen verkko: tämä verkko on vaarassa tuntemattoman kolmannen osapuolen uhalle..."

Jos Norton Mobile Security toistuvasti näyttää mielestäsi turhan hälytyksen vaarallisesta Wi-Fi-verkosta, päivitä Norton Mobile Security viimeisimpään versioon Google Play Kaupassa.

VAIHE 1

Norton Mobile Securityn päivittäminen

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Play Kauppa.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Omat sovellukset ja pelit.

3. Etsi sovelluslistasta Norton Security ja virustorjunta ja valitse sitten sen vierestä Päivitä.

Odota, että Norton Mobile Security -sovelluksen päivitys Play Kaupasta valmistuu.

Jos sinulla jo on Norton Mobile Securityn viimeisin versio, näytölle tulee teksti Avaa.

VAIHE 2

Wi-Fi-suojaus-tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security.

2. Siirry pyyhkäisemällä näkymästä toiseen, kunnes näkyviin tulee Verkko -näyttö.

3. Valitse Verkko-näytöstä Wi-Fi-suojaus.

Odota, että Wi-Fi-suojaus-tarkistus suoritetaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126815646
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019