Norton Mobile Securityn System Advisor -ominaisuus näyttää KRACK-haavoittuvuutta koskevan hälytyksen

System Advisor tarkistaa laitteen ja hälyttää löydetyistä, tunnetuista haavoittuvuuksista, kuten KRACK-haavoittuvuudesta ja ei-luotettavista varmenteista. Se tarkistaa myös, onko laite rootattu. Jos System Advisor havaitsee riskejä, se opastaa käyttäjää niiden käsittelemisessä.

KRACK (Key Reinstallation Attacks) -haavoittuvuus antaa hyökkääjille mahdollisuuden saada käsiinsä tärkeitä tietoja, kuten luottokorttien numerot, salasanat ja sähköpostiviestit, jotka lähetetään Wi-Fi-verkkojen kautta. Sen avulla hyökkääjät voivat myös mahdollisesti tartuttaa laitteisiin haittaohjelmia tai kiristysohjelmia. Jos haluat lisätietoja KRACK-haavoittuvuudesta, lue englanninkielinen artikkeli What you need to do about the WPA2 WiFi network vulnerability.

Korjaa KRACK-haavoittuvuus asentamalla kaikki saatavilla olevat ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset Wi-Fi-yhteydellä varustettuihin laitteisiin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä laitteen valmistajaan.

Suojaamattomia Wi-Fi-verkkoja käytettäessä laite kannattaa suojata myös käyttämällä VPN-palvelua. Lue lisää artikkelista Norton Secure VPN -sovelluksen ominaisuudet.

Jollet halua enää saada ilmoitusta tästä haavoittuvuudesta, lisää KRACK-haavoittuvuus ohitusluetteloon valitsemalla sitä koskevasta järjestelmänvalvontahälytyksestä Ohita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125547031_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 03/06/2019