Norton 360 -sovelluksen Wi-Fi-suojaushälytysten käyttöönotto ja niihin vastaaminen mobiililaitteella

Minulla on Android-laite

Norton 360 -sovelluksen Wi-Fi-suojaus-ominaisuus tarkistaa laitteen käyttämän langattoman verkon seuraavien riskien ja tietoturvaongelmien varalta:
  • SSL Strip

• SSL-salauksen purku

• ARP-väärennös

• salasanasuojaus

• salauksen vahvuus.

• Sisältöjen peukalointi

• DNS-väärennös

• Epäilyttävä laitteiston tunnistus

• Evil Twin -hyökkäyksen tunnistus

Tietoturvatarkistuksen tulosten perusteella se ehdottaa käyttäjälle toimia tunnistettujen ongelmien ratkaisemiseksi.
Wi-Fi-suojaus suorittaa tietoturvatarkistuksen automaattisesti aina, kun laite muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon. Se voidaan myös käynnistää manuaalisesti. Voit katsoa myös Suojausraporttisi-kortista, kuinka monta suojattua ja riskialtista verkkoa Norton 360 on tunnistanut 30 viime päivän aikana.

Ota Wi-Fi-suojaus käyttöön

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen päänäytöstä Suojaus ja sitten oikean yläkulman permission_setup -kuvaketta.

3. Valitse Käyttöoikeuksien määrittäminen -näytöstä Aloita ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ohjeet voivat vaihdella laitteen, laitevalmistajan ja käyttöjärjestelmän mukaan.

Wi-Fi-suojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Jos näet Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytössä Turvallisuus-vaihtoehdon, valitse Turvallisuus tai siirry vaiheeseen 3.

3. Napauta Wi-Fi-suojaus.

4. Odota, että Wi-Fi-suojaustarkistus suoritetaan. Jos Wi-Fi-suojaus tunnistaa langattomassa verkossa tietoturvariskejä, lue näyttöön tulevat suositukset ja korjausohjeet.

Wi-Fi-suojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytöstä Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Wi-Fi-suojaus-kohdasta näet Norton 360 -sovelluksen tunnistamien suojattujen ja riskialttiiden verkkojen määrän.

Minulla on iOS-laite

Wi-Fi-suojaus tarkistaa langattoman verkon, johon laite on liitetty, ja etsii seuraavia:
  • SSL Strip

• SSL MITM

• Sisällön manipulointi

• Epäilyttävä verkkolaitteisto

• Yhteyspisteen maine

Wi-Fi-suojaus suorittaa turvatarkistuksen automaattisesti, kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, ja suosittelee ratkaisuja tunnistamiinsa ongelmiin. Voit katsoa myös Suojausraporttisi-kortista, kuinka monta suojattua ja riskialtista verkkoa Norton 360 on tunnistanut 30 viime päivän aikana.

Wi-Fi-suojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Suojaus.

3. Valitse Wi-Fi-suojaus ja odota, että suojaustarkistus suoritetaan.

4. Jos Wi-Fi-suojaus tunnistaa langattomassa verkossa tietoturvariskejä, lue näyttöön tulevat suositukset ja korjausohjeet.

Wi-Fi-suojauksen raporttikortin katsominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Norton 360 -sovelluksen aloitusnäytöstä Suojausraporttisi-kohtaa ja vedä sitä ylöspäin.

3. Wi-Fi-suojaus-kohdasta näet Norton 360 -sovelluksen tunnistamien suojattujen ja riskialttiiden verkkojen määrän.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722495
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS