Wi-Fi-suojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen Norton Mobile Securityssa

Minulla on Android-laite

Norton Mobile Securityn Wi-Fi-suojaus-ominaisuus tarkistaa laitteen käyttämän langattoman verkon seuraavien riskien ja tietoturvaongelmien varalta:
  • SSL Strip

• SSL-salauksen purku

• ARP-väärennös

• salasanasuojaus

• salauksen vahvuus.

• DNS-väärennös

• Epäilyttävä laitteiston tunnistus

• Evil Twin -hyökkäyksen tunnistus

Tietoturvatarkistuksen tulosten perusteella se ehdottaa käyttäjälle toimia tunnistettujen ongelmien ratkaisemiseksi.
Wi-Fi-suojaus suorittaa tietoturvatarkistuksen automaattisesti aina, kun laite muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon. Se voidaan myös käynnistää manuaalisesti.

Wi-Fi-verkon suojauksen tarkistaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security aloitusnäytöstä.

2. Napauta päänäytön alalaidassa Verkko -kuvaketta.
  3. Valitse Verkko -näytöstä Wi-Fi-suojaus.

Odota, että Wi-Fi-suojaus-tarkistus suoritetaan.

4. Jos Wi-Fi-suojaus tunnistaa langattomassa verkossa tietoturvariskejä, lue näyttöön tulevat suositukset ja korjausohjeet.

Minulla on iOS-laite

Wi-Fi-suojaus tarkistaa langattoman verkon, johon laite on liitetty, ja etsii seuraavia:
  • SSL Strip

• SSL MITM

• Sisällön manipulointi

• Epäilyttävä verkkolaitteisto

• Yhteyspisteen maine

Wi-Fi-suojaus suorittaa turvatarkistuksen automaattisesti, kun muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon, ja suosittelee ratkaisuja tunnistamiinsa ongelmiin.

Jos sinulla on Norton Secure VPN:n sisältävä Norton 360 -tilaus, Norton Mobile Security ottaa automaattisesti käyttöön VPN-määrityksen ja näyttää hälytyksen, jos laitteesi on muodostanut yhteyden vaaralliseen verkkoon. Saat hälytyksen ottamalla Secure VPN:n käyttöön laitteellasi. Lue lisää artikkelista VPN-automaattiyhdistämisen käyttöönotto Norton Mobile Security iOS -sovelluksessa.

Wi-Fi-suojaushälytysten tarkastelu ja niihin reagoiminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Wi-Fi-suojaus ja odota, että suojaustarkistus suoritetaan.

3. Jos Wi-Fi-suojaus tunnistaa langattomasta verkosta tietoturvariskejä ja VPN on otettu käyttöön laitteella, Norton Mobile Security ottaa automaattisesti VPN-ominaisuuden käyttöön. Jos et ole ottanut VPN-automaattiyhdistämistä käyttöön tai olet poistanut sen käytöstä laitteella, Norton ilmoittaa riskeistä hälytyksellä. Valitse jokin seuraavista toiminnoista hälytyksessä:

• Ota vaarantuneen verkkoyhteyden VPN-määritys automaattisesti käyttöön napauttamalla Ota VPN-automaattiyhdistäminen käyttöön.

• Ratkaise ongelma napauttamalla Poistu verkosta ja noudattamalla näytöllä näkyviä suosituksia ja ohjeita.

Näet hälytyksen ainoastaan silloin, jos sinulla on Norton Secure VPN:n sisältävä Norton 360.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125405421
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 02/11/2021