Virhe: ”Norton 360 pysähtelee” Android-laitteella

Voit ratkaista ongelman päivittämällä Android System WebViewin ja Google Chrome -sovelluksen uusimpaan versioon.

VAIHE 1

Android System WebViewin ja Google Chrome -sovelluksen päivittäminen

1. Käynnistä Google Play Kauppa -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta ja valitse sitten Ylläpidä sovelluksia ja laitteita.
  3. Napauta Yhteenveto-välilehdellä kohtaa Päivityksiä saatavilla.

4. Toimi seuraavasti:

• Vieritä Android System WebView -sovelluksen kohdalle ja napauta Päivitä.

• Vieritä Google Chrome -sovelluksen kohdalle ja napauta Päivitä.

Jos ongelma ei ratkea, poista Norton 360 -sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen.

VAIHE 2

Poista Norton 360 -sovellus

1. Paina aloitusnäytössä pitkään Norton 360 -sovelluskuvaketta ja siirrä se ylös kohtaan Poista asennus.

2. Napauta vahvistushälytyksestä OK Norton 360 -sovelluksen poistamiseksi laitteelta.

VAIHE 3

Norton 360 -sovelluksen asentaminen

1. Käynnistä Android-laitteesta Google Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton 360 -sovellusnäkymästä Asenna.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125107093
Käyttöjärjestelmä: Android