Norton Clean

Norton Clean auttaa vapauttamaan tallennustilaa puhdistamalla roskatiedostot, poistamalla jäljelle jääneet tiedostot ja optimoimalla laitteen muistin. Norton Clean -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

Tärkeimmät ominaisuudet

• Roskatiedostojen ja välimuistin puhdistaja

• Poistaa tiedostot, joita usein jää laitteelle sovellusten asennuksen poistamisen jälkeen, ja vapauttaa näin puhelimella tai tabletilla levytilaa.

• Analysoi ja poistaa turvallisesti roskatiedostot, jotka vievät laitteen muistia ja tallennustilaa.

• Poistaa puhelimen tai tabletin tallennustilan vapauttamiseksi vanhentuneet Android-pakettitiedostot (.apk) (monet näistä tiedostoista ovat suuria), jotka on asennettu manuaalisesti Android-paketin asennusohjelman kautta.

• Analysoi miljoonien sovellusten roskatiedostoja luovaa käyttäytymistä ja etsii kohteensa (välimuisti ja jäännöstiedostot) älykkäästi, tehokkaasti ja äärimmäisen tarkasti.

• Poistaa tyystin roskatiedostot, jotka vievät puhelimen tai tabletin tallennustilaa.

• Näet ja voit poistaa harvoin käyttämäsi sovellukset. Tämä poistaa turhia tiedostoja ja vapauttaa muistia uusien sovellusten, valokuvien ja videoiden tallentamiseen.

• Puhdistaa yksittäisten sovellusten välimuistin.

Sovellusten hallinta

• Voit poistaa ei-toivotut tai tarpeettomat sovellukset.

• Ehdottaa harvoin käytettyjen sovellusten poistamista.

• Siirtää sovellukset SD-kortille.

Tuki

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117873343
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 19/11/2019