Norton Secure VPN:n ominaisuudet

Norton Secure VPN salaa internet-yhteytesi julkisia yhteyspisteitä käytettäessä ja suojaa salasanojen tapaisia yksityisiä tietoja PC:llä, Macilla tai mobiililaitteella.

Norton Secure VPN:n avulla voit muuttaa minkä tahansa julkisen yhteyspisteen yksityiseksi, turvalliseksi virtuaaliverkoksi, mikä auttaa suojaamaan henkilötietosi sekä salaamaan sijaintisi.

Seuraavassa on kuvattu Norton Secure VPN:n tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Sovellus suojaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä.

• Käytössäsi on pankkitasoinen salaus käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä.

• Anonyymi verkkoselailu suojaa yksityisyyttäsi.

• Suosikkisovelluksesi ja -sisältösi ovat käytettävissä kaikkialla aivan kuten kotonakin.

• Salaa tietosi virtuaalisessa yksityisverkossa, joka ei seuraa eikä tallenna toimintaasi.

• Sisältää 60 päivän rahat takaisin -takuun.*

• Maailmanluokan asiakastuen tarjoaa Norton - verkkosuojauksen ykkönen.

• Pysäytyskytkin Android-laitteille katkaisee internet-yhteyden automaattisesti ja ilmoittaa käyttäjälle, kun VPN-yhteys poistetaan käytöstä.

• Norton Secure VPN:n Wi-Fi-suojausominaisuus Android-laitteella tarkistaa langattoman verkon, johon laite on yhteydessä, havaitakseen yleiset verkkouhat, kuten väliintulohyökkäykset.

*Lue lisää palautuksista/hyvityksistä artikkelistaNortonin peruutus- ja hyvityskäytännöt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117552006
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 20/09/2020