Ohjeet, jos Norton Mobile Security -sovellusta ei löydy Google Play Kaupasta tai Google Play Kauppaa ei voi käyttää

Jos et löydä Norton Mobile Security -sovellusta Google Play Kaupasta tai jos Play Kauppaa ei ole asennettu Android-laitteellesi, voit ladata Norton Mobile Security -sovelluksen suoraan rinnakkaislatausvaihtoehdon avulla.

VAIHE 1

Asennusten salliminen tilapäisesti tuntemattomista lähteistä

1. Avaa aloitusnäytöstä Asetukset ja siirry Turvallisuus -asetuksiin.

2. Selaa Tuntemattomat lähteet -asetuksiin ja ota asetus käyttöön napauttamalla sitä.

3. Vahvista valitsemalla OK.

VAIHE 2

Norton Mobile Security -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

1. Lataa Norton Mobile Security -sovellus laitteellesi.

2. Kun lataus on valmis, napauta lataamaasi tiedostoa ilmoituspalkista.

3. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kun olet asentanut Norton Mobile Securityn, noudata vaiheen 1 ohjeita ja poista käytöstä asennusten suorittaminen tuntemattomista lähteistä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116457497
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019