Lue lisää automaattisesti uusittavasta tilauksesta

Tilauksen automaattisen uusinnan ansiosta voit helposti suojata laitteesi ja henkilökohtaiset tietosi kyberuhilta. Sinua laskutetaan valintasi mukaan kuukausittain tai vuosittain automaattisesti, joten suojauksesi pysyy aina ajan tasalla ja aktiivisena ilman ylimääräistä huolehtimista.

Kun olet tehnyt tilauksen, tiliisi tallennetulta maksutavalta veloitetaan senhetkinen uusintatilaushinta, kunnes palvelun tilaus perutaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostiviestillä hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Jos haluat hyvityksen tilausveloituksesta, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun. Huomaa, että kun olet perunut tilauksen ja saanut hyvityksen, et enää saa tilauksen tuomaa mielenrauhaa.

Entä jos minua veloitettiin, vaikka tietokoneeseeni ei ole asennettu suojausta?

Jos haluat käyttää sinulta jo veloitettua Norton-suojausta, kirjaudu tiliisi ja lataa Nortonin laitesuojaustuote. Katso tarkat vaiheet artikkelista Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen ja asentaminen.

Milloin tilasin automaattisesti uusiutuvan tilauksen?

Sinut rekisteröidään automaattisen uusintapalvelun tilaajaksi, kun:
  • Ostat automaattisesti uusiutuvan tilauksen Norton-verkkokaupasta.

• Aktivoit automaattisesti uusiutuvan tilauksen, jonka ostit vähittäismyynnistä tai Nortonin yhteistyökumppanina toimivan kolmannen osapuolen verkkosivustolta.

Mistä tiedän, jatkuuko tilaukseni automaattisesti?

Näet tilauksesi uusimisen tilan tililläsi. Kirjaudu sisään tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle. Näet jokaisen tililläsi olevan aktiivisen suojauksen viereltä sen tilauksen tilan.
Jos luottokortillasi näkyy tällainen veloitus, sinua veloitettiin automaattisesti uusittavasta tilauksesta.

Kuinka maksutavan tiedot päivitetään?

Voit päivittää maksutietosi tililläsi.
Napsauta nimeäsi tilisi oikeassa yläkulmassa ja valitse Hallitse omia tilauksia. Napsauta Laskutustiedot -välilehdeltä muokkauskuvaketta, niin voit päivittää tietoja. Napsauta lopuksi Tallenna.
Saat muutokset vahvistavan viestin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Kuinka voin vaihtaa automaattisesti uusiutuvaan tilaukseen?

Voit ottaa tilauksen automaattisen uusimisen käyttöön tililläsi. Napsauta nimeäsi tilisi oikeassa yläkulmassa ja valitse Hallitse omia tilauksia. Valitse aktiivisen suojauksen kohdalta Aktivoi tilauksen uusiminen.

Miten voin perua tilauksen automaattisen uusimisen?

Jos haluat peruuttaa, kirjaudu tilillesi ja siirry Omat tilaukset -välilehdelle. Voit ottaa meihin yhteyttä myös verkkojuttelun kautta.
Peruuttamisen jälkeen tilaustasi ei uusita automaattisesti ja suojauksesi päättyy kuluvan maksetun kauden viimeisenä päivänä.
Jos tilaus on uusittu, voit olla oikeutettu vuosittaisen uusimismaksun hyvitykseen, jos pyydät hyvitystä 60 päivän kuluessa uusimisen laskutuspäivästä. Katso hyvityksen saamisen ehdothyvityskäytännöstä.
Huomautus Norton 360 ja LifeLock -tuotteen tai (erillisen tai vanhan) LifeLock-tuotteen tilaajille*:
Jos et uusi tilaustasi, oikeutesi LifeLockin Million Dollar Protection -paketin tarjoamaan palautukseen ja suojaukseen päättyy heti, kun tilaus perutaan. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei silloin enää ole voimassa olevaa LifeLock-jäsenyyttä. LifeLockin Million Dollar Protection -pakettiin††† sisältyy varastettujen varojen korvaus ja henkilökohtaisten kulujen kattaminen tilauksen korvauskattoon asti.
Million Dollar Protection -pakettiin kuuluu myös tarvittaessa asianajajien ja asiantuntijoiden kulujen korvaus miljoonaan dollariin asti. Edut tarjotaan ja katetaan United Specialty Insurance Companyn takaaman päävakuutuksen puitteissa. (New Yorkin osavaltiossa takaajana State National Insurance Company). Ehdot ja poikkeukset voi lukea osoitteesta NortonLifeLock.com/legal.
Jos tilauksen perumisen jälkeen identiteettisi varastetaan, et voi enää hyödyntää edellä kerrottuja etuja. Lisäksi meneillään olevat palautusyritykset, joissa LifeLock on osallisena, päättyvät. Et myöskään enää saa hälytyksiä ja sitä kautta tietoa mahdollisesta identiteettivarkaudesta. Jos päätät rekisteröityä Norton-palvelujen asiakkaaksi myöhemmin, sinun tulee uudelleenrekisteröitymisen yhteydessä antaa kaikki tietosi uudelleen valvontaa varten ja myöntää käyttöoikeusluvat uudelleen.
* LifeLock-identiteettivarkaussuoja ei ole saatavana kaikissa maissa.
††† Hyvitys ja kulukorvaus, kummankin korvauskatto miljoona dollaria (LifeLock ja Norton Benefit Essential, LifeLock ja Norton Benefit Premier, Benefit Elite, Ultimate Plus), 100 000 dollaria (Advantage, Senior ja Ultimate) tai 25 000 dollaria (Standard, Basic, Select, Select for Norton 360, Command Center, Minor, Junior ja Benefit Junior). Lisäksi joka tilauksessa käytettävissä tarvittaessa miljoona dollaria juristien ja asiantuntijoiden palkkioihin. Edut tarjotaan ja katetaan United Specialty Insurance Companyn takaaman päävakuutuksen puitteissa. (New Yorkin osavaltiossa takaajana State National Insurance Company). Ehdot ja poikkeukset on eritelty osoitteessa NortonLifeLock.com/legal.

Miten tilauksen uusimisesta laskutetaan?

Kun olet tehnyt tilauksen, tiliisi tallennetulta maksutavalta veloitetaan voimassa oleva (kuukausittainen tai vuosittainen) uusintatilaushinta, kunnes palvelun tilaus perutaan.
Jos tilauksesi uusiutuu vuosittain, ilmoitamme sähköpostitse hinnan, tilausjakson ja muut tiedot ennen maksun veloittamista ja 30 - 45 päivää ennen tilauksen uusiutumista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Mistä automaattisesti uusittavan tilauksen uusimismaksun kuitti löytyy?

Voit etsiä kuitin automaattisesti uusittavasta tilausmaksustasi tililtäsi. Napsauta nimeäsi tilisi oikeassa yläkulmassa ja valitse Hallitse omia tilauksia. Valitse Tilaushistoria -välilehdeltä Tilausnumero, niin voit tarkastella kuittia tai tulostaa sen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417115558EN
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 06/11/2021