Puuttuvien Norton-laajennusten palauttaminen selaimeen Mac-tietokoneella

Jos päivitit äskettäin Norton-tuotteesi uusimpaan versioon tai asensit tuotteen uudelleen etkä löydä Norton-laajennusta selaimestasi, sinun on asennettava Norton-laajennus selaimeen manuaalisesti.

Ennen kuin asennat Norton-laajennukset selaimeesi, varmista, että olet asentanut Nortonin uusimman version ja myös selaimen uusimman version.

Norton-laajennusten ottaminen käyttöön selaimessa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset tai Lisäasetukset ja valitse Safe Search.

3. Osoita selaimen nimen kohdalta nuolikuvaketta Norton-laajennussivun avaamiseksi selaimessa.

Jos selain on Safari 12.0 tai sitä uudempi versio macOS-versiossa 10.14.4 tai sitä uudemmassa, sinut ohjataan App Storen Norton Safe Web- tai Norton Safe Web Plus -sivulle. Lataa Norton-sovelluslaajennus App Storesta ja valitse Avaa.

4. Asenna Norton-laajennukset näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91461478