Selaimesta puuttuvien Norton-laajennusten palauttaminen Mac-tietokoneella

Jos päivitit Nortonin uusimpaan versioon tai asensit sen uudelleen äskettäin etkä löydä selaimesta Norton-laajennusta, sinun on asennettava Norton-laajennus selaimeen manuaalisesti.

Tällä hetkellä Safarille on saatavilla vain Norton Safe Search- ja Norton Password Manager -laajennukset. Nortonin kotisivu -laajennus on lähetetty Safarin laajennusgalleriaan ja se odottaa Applen hyväksyntää. Käy katsomassa asiaan liittyvät uutiset tältä sivulta.

Valitse jokin seuraavista sen mukaan, mitä Mac OS -versiota käytät:

Kun kirjaudut Google Chromeen ja otat laajennusten synkronointitoiminnon käyttöön, kaikki tilisi käytettävissä olevat laajennukset synkronoidaan laitteillesi ja alustoille, joille Google Chrome on asennettu. Jos sinulla on toinen Mac-laite, jossa on käytössä Mac OS X 10.10.x tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio ja uusin Google Chromelle tarkoitettu Norton-laajennus asennettuna, Norton-laajennukset synkronoidaan muiden Mac-laitteiden kanssa ja vanhat Norton-laajennukset poistetaan automaattisesti Mac OS 10.9.x -käyttöjärjestelmistä tai sitä vanhemmista.

Jos haluat estää vanhan Norton-laajennuksen automaattisen poistamisen Mac OS X 10.9.x -käyttöjärjestelmästä tai sitä vanhemmasta, poista laajennusten synkronointi käytöstä Google Chromessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91461478
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2019