Virhe: "Norton AntiVirus Auto-Protect -toiminto ei voinut ladata tarkistusmoduulia. Suorita LiveUpdate…" Mac-tietokoneella

Ongelma voidaan ratkaista poistamalla Norton-tuotteen asennus RemoveSymantecMacFiles-työkalulla ja asentamalla tuote sen jälkeen uudelleen.

RemoveSymantecMacFiles-työkalu ei toimi MacOS 10.15.0 -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa. Jos haluat poistaa Nortonin asennuksen Mac-tietokoneelta manuaalisesti, lue Nortonin laitesuojauksen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta.

VAIHE 1

RemoveSymantecMacFiles-työkalun suorittaminen

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot. Menetät kaikki näiden kansioiden tiedostot, mukaan lukien itse luomasi tiedostot.

1. Lataa tiedosto RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Kaksoisosoita ladattua RemoveSymantecMacFiles.zip -tiedostoa.

Tiedosto puretaan.

3. Avaa RemoveSymantecMacFiles -kansio.

4. Kaksoisosoita tiedostoa RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Anna ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

6. Jos haluat poistaa kaikki Symantec-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

7. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Symantec-tiedostot.

8. Osoita Pääte -valikossa kohtaa Lopeta pääte.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa.

6. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunasta Haluan liittyä Norton Community Watchiin ja aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Kirjoita aputyökalun asennusta pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

8. Valitse pyydettäessä Norton-asennusikkunasta Käynnistä uudelleen.

9. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, valitse näkyviin tulevasta Norton-asennusikkunasta Avaa nyt avataksesi Järjestelmäasetukset.

10. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yleinen -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

11. Valitse Ohjelman Norton järjestelmäohjelmisto estetty -kohdasta Salli. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

12. Valitse Norton-asennusikkunasta Jatka.

13. Valitse Norton-asennusikkunasta Avaa siirtyäksesi Suojaus ja yksityisyys -asetuksiin.

Norton-asennuksen viimeistelemiseksi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa sinun on sallittava Nortonille koko levyn käyttö.

14. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yksityisyys -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

15. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Koko levyn käyttö ja valitse sitten oikeanpuoleisesta ruudusta Norton-järjestelmälaajennus. Sulje Järjestelmäasetukset -ikkuna.

16. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

17. Valitse Norton-asennusikkunasta Seuraava ja sitten Valmis.

18. Jos sinua pyydetään aktivoimaan sovellus, kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä. Valitse tililläsi olevista käyttöoikeuksista haluamasi käyttöoikeus ja valitse Seuraava.

Norton-asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71245565
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019