Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneelle

Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojaustuotteen Macille, käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi. Jos haluat selvittää Mac-tietokoneelle asennetun Mac-käyttöjärjestelmän version, napsauta Omenavalikon kuvaketta vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten Tietoja tästä Macista.

Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen Mac-tietokoneelle

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalista Lataus.

4. Napsauta Aloita-sivulta Hyväksy ja lataa.

5. Jos näet hälytyksen, valitse Salli.

6. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa. Valitse sitten Avaa.

7. Napsauta OK, jotta Norton voi käyttää Lataukset-kansion tiedostoja.

8. Napsauta Norton-käyttöoikeussopimusta ja lue sen ennen Norton-ohjelmiston asentamista.

9. Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Nortonin laitesuojaustuotteen asentaminen macOS 10.15.x (Catalina) -käyttöjärjestelmään tai uudempaan

1. Valitse Asenna.

Install
  2. Joissain tapauksissa Norton-tuote näyttää kehotuksen liittyä Norton Community Watchiin, joka kerää tietokoneelta tietoja mahdollisista tietoturvariskeistä ja lähettää ne Nortonille analysoitavaksi. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Liity nyt, jos haluat ottaa Norton Community Watchin käyttöön Norton-tuotteessasi.

• Valitse Ehkä myöhemmin, jos haluat liittyä Norton Community Watchiin myöhemmin.

Lisätietoja-linkistä löydät lisää tietoa Norton Community Watchista.

3. Kirjoita pyydettäessä Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten Asenna apusovellus.

Install_Helper
  4. Valitse Käynnistä uudelleen.

5. Kun Mac on käynnistetty uudelleen, valitse Nortonin asennusikkunasta Avaa asetukset.

System_Extensions
  6. Jos näet Järjestelmälaajennus estettiin -hälytyksen, valitse Avaa tietoturva-asetukset.

7. Valitse Suojaus ja yksityisyys -ikkunan alareunan lukkokuvake.

System_Extensions_Configure
  8. Kun saat kehotteen, kirjoita järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Avaa.

9. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Salli vastaavasta Norton-viestistä, siirry takaisin Nortonin asennusikkunaan ja valitse sitten Jatka.

Jos Salli-painike ei näy, sulje Suojaus ja yksityisyys -ikkuna ja avaa se uudelleen, jolloin Salli-painike tulee näkyviin.

Allow_System_Extensions
    • Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmistoja tai eri valmistajien tuotteita, näkyviin tulee Nortonin viestin sijaan viesti, jossa kerrotaan, että jonkin järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin. Valitse siinä tapauksessa Salli, valitse luettelosta Norton ja valitse sitten OK.
  10. Valitse Nortonin asennusikkunasta Jatka ja valitse sitten Salli, niin Norton voi valvoa kaikkea verkon toimintaa ja estää haittasivustoja käyttämästä Mac-tietokonetta.

Network_Monitoring
  11. Valitse Nortonin asennusikkunasta Avaa asetukset, jos haluat antaa Nortonille luvan käyttää kiintolevyä paremman suojauksen tarjoamiseksi.

Full_Disk_Access
  12. Tarkista Suojaus ja yksityisyys -ikkunasta, että Norton-järjestelmälaajennus on käytössä. Siirry takaisin Nortonin asennusikkunaan ja valitse Valmis.

Nortonin laitesuojaustuotteen asentaminen macOS-käyttöjärjestelmäversioihin High Sierra 10.13 x – Mojave 10.14.x

1. Valitse Hyväksy ja asenna.

2. Joissain tapauksissa Norton-tuote näyttää kehotuksen liittyä Norton Community Watchiin, joka kerää tietokoneelta tietoja mahdollisista tietoturvariskeistä ja lähettää ne Nortonille analysoitavaksi. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Liity nyt, jos haluat ottaa Norton Community Watchin käyttöön Norton-tuotteessasi.

• Valitse Ehkä myöhemmin, jos haluat liittyä Norton Community Watchiin myöhemmin.

Lisätietoja-linkistä löydät lisää tietoa Norton Community Watchista.

3. Kirjoita pyydettäessä Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten Asenna apusovellus.

4. Valitse Nortonin asennusikkunasta Avaa nyt tai Napsauta tästä.

5. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Symantecin viestin kohdalta Salli.

• Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmistoja tai eri valmistajien tuotteita, näkyviin tulee Symantecin viestin sijaan viesti, jossa kerrotaan, että jonkin järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin. Valitse siinä tapauksessa Salli, valitse luettelosta Symantec ja osoita sitten OK.

Jos Salli-painike ei näy, sulje Suojaus ja yksityisyys -ikkuna ja avaa se uudelleen, jolloin Salli-painike tulee näkyviin.

6. Valitse Norton Securityn asennusikkunasta Jatka.

7. Napsauta Käynnistä uudelleen, jotta saat asennusprosessin valmiiksi.

Nortonin laitesuojaustuotteen asentaminen käyttöjärjestelmäversioihin Mac OS X 10.10 (Yosemite) – OS X 10.12.x (Sierra)

1. Valitse Hyväksy ja asenna.

2. Joissain tapauksissa Norton-tuote näyttää kehotuksen liittyä Norton Community Watchiin, joka kerää tietokoneelta tiedot mahdollisista uusista tietoturvariskeistä ja lähettää ne Nortonille analysoitavaksi. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Liity nyt, jos haluat ottaa Norton Community Watchin käyttöön Norton-tuotteessasi.

• Valitse Ehkä myöhemmin, jos haluat liittyä Norton Community Watchiin myöhemmin.

Lisätietoja-linkistä löydät lisää tietoa Norton Community Watchista.

3. Kirjoita pyydettäessä Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten Asenna apusovellus.

4. Kun asennus on valmis, valitse Käynnistä tietokone uudelleen. Ohjelmiston asennus on valmis, kun Mac-tietokone on käynnistetty uudelleen.

Video: Nortonin asentaminen Mac-laitteeseen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100803770
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 13/02/2024