Norton AntiVirus 12 for Mac -ohjelman järjestelmävaatimukset

Jotta Norton AntiVirus 12 -ohjelmiston asennus Mac-tietokoneelle onnistuisi, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmät :

• Mac OS X 10.7.x tai uudempi

• Laitteisto :

• Mac-laitteisto, jossa on Intel® Core 2 Duo -suoritin

• 2 Gt RAM-muistia (vaaditaan Mac OS X 10.7 -versiossa)

• 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa

• verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

Jos haluat tarkistaa, mikä OS X -versio Mac-tietokoneellesi on asennettu, osoita työpöydän vasemmasta yläkulmasta Omenavalikko ja osoita sitten Tietoja tästä Macista. Näkyviin tulevat tiedot käytössä olevasta Mac OS X -versiosta, muistista (RAM) ja suorittimen nopeudesta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62952609_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 15/11/2018