Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac-tietokoneelle turvallisempaa surffaamista ja ostosten tekemistä varten

Kun Norton on asennettu Mac-tietokoneelle ja Safari, Firefox tai Chrome käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelmisto kehottaa lisäämään selainlaajennukset. Norton tarjoaa selaimen aktiivisuusominaisuuden, jonka avulla selainlaajennushälytys näytetään vain silloin, kun selainikkuna on aktiivisena. Ota Norton Safe Web -, Safe Search -, kotisivu - ja Identity Safe -laajennukset käyttöön, jotta voit selata verkkoa mahdollisimman turvallisesti.

Jos käytössä on Mac OS X 10.10.x tai uudempi, Nortonin erilliset selainlaajennukset ovat käytettävissä, vaikka Norton-tuotteen asennus poistettaisiin. Jos Norton-tuotteen asennus poistetaan tietokoneelta, jossa on Mac OS X 10.9 tai sitä vanhempi versio, kaikki Safari- ja Firefox-selainlaajennukset poistetaan, mutta Chrome-selaimeen asennettuja laajennuksia ei.

Erillisiä Norton Safe Web-, Nortonin kotisivu-, Norton Safe Search- ja Norton Password Manager -laajennuksia ei tueta Mac OS X:n 10.9-versiossa tai aiemmissa eikä verkkoselainten vanhemmissa versioissa. Jos haluat asentaa uusimmat Norton-selainlaajennukset, päivitä Mac-käyttöjärjestelmäsi vähintään versioon 10.10.x ja päivitä verkkoselaimesi uusimpiin versioihin.

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.10 -käyttöjärjestelmään tai sitä uudempiin versioihin

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmään tai sitä vanhempiin versioihin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124215409_nsmac_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 15/04/2019