Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac-tietokoneelle turvallisempaa surffaamista ja ostosten tekemistä varten

Kun Norton on asennettu Mac-tietokoneelle ja Safari, Firefox tai Chrome käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelmisto kehottaa lisäämään selainlaajennukset. Norton tarjoaa selaimen aktiivisuusominaisuuden, jonka avulla selainlaajennushälytys näytetään vain silloin, kun selainikkuna on aktiivisena. Ota käyttöön seuraavat laajennukset, jotta voit liikkua verkossa mahdollisimman turvallisesti: Norton Safe Web, Norton Safe Search, Nortonin kotisivu ja Norton Password Manager.

Jos käytössä on Mac OS X 10.10.x tai uudempi, Nortonin erilliset selainlaajennukset ovat käytettävissä, vaikka Norton-tuotteen asennus poistettaisiin. Jos Norton-tuotteen asennus poistetaan tietokoneelta, jossa on Mac OS X 10.9 tai sitä vanhempi versio, kaikki Safari- ja Firefox-selainlaajennukset poistetaan, mutta Chrome-selaimeen asennettuja laajennuksia ei.

Erillisiä Norton Safe Web-, Nortonin kotisivu-, Norton Safe Search- ja Norton Password Manager -laajennuksia ei tueta Mac OS X:n 10.9-versiossa tai aiemmissa eikä verkkoselainten vanhemmissa versioissa. Jos haluat asentaa uusimmat Norton-selainlaajennukset, päivitä Mac-käyttöjärjestelmä ja verkkoselain uusimpiin versioihin.

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.10 -käyttöjärjestelmään tai sitä uudempiin versioihin

Safari 12 ja uudemmat versiot macOS 10.14.4 (Mojave) -käyttöjärjestelmässä ja uudemmissa

• Näet Norton Safe Web - tai Norton Safe Web Plus -hälytyksen, kun käynnistät Safarin ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen.

• Valitse hälytyksestä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Napsauta Lataa, jos haluat asentaa jonkin Norton Safe Web -laajennuksen.

• Jos haluat asentaa Norton Safe Web -laajennukset myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Safari. Napsauta Korjaa nyt, jos haluat asentaa Norton Safe Web -laajennukset. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet sen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Safari-selaimen.

Lisätietoja on artikkelissa Norton Safe Web Plus -sovelluslaajennus Safarille.

Mozilla Firefox

• Kun aktivoit Firefox-selaimen ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen, Firefoxin Selaimen suojaus -sivu aukeaa automaattisesti uudella välilehdellä, jolla voit asentaa laajennuksia, kuten Norton Safe Searchin, Nortonin kotisivun, Norton Safe Webin ja Norton Password Managerin.

Erillistä Norton Safe Search -laajennusta tuetaan vain uusimmassa Firefox-versiossa.

• Voit ottaa selainlaajennukset käyttöön valitsemalla Ota käyttöön ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit asentaa kaikki selainlaajennukset valitsemalla Ota kaikki Norton-laajennukset käyttöön.

• Jollei muita laajennuksia kuin Norton Password Manager ole asennettu viikon kuluessa, Firefoxin selainlaajennushälytys näytetään Firefoxin käynnistyksen yhteydessä. Valitse hälytyksestä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Lisää, niin Firefoxin Selaimen suojaus -sivu aukeaa automaattisesti uudella välilehdellä. Voit ottaa laajennukset käyttöön valitsemalla Ota käyttöön ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat asentaa Norton-selainlaajennukset myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Firefox eikä Norton Safe Web -laajennusta ole asennettu. Asenna selainlaajennukset valitsemalla Korjaa nyt. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet Firefox-selainlaajennushälytyksen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Firefox-selaimen.

Google Chrome

• Kun avaat Chrome-selaimen ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen, Chromessa avautuu automaattisesti Selaimen suojaus -sivu, jolla voit asentaa laajennukset, kuten Norton Privacy Builderin, Norton Safe Searchin, Nortonin kotisivun, Norton Safe Webin ja Norton Password Managerin.

Norton Privacy builder on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

• Ota selainlaajennukset käyttöön valitsemalla Lisää napsauttamalla ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit asentaa kaikki selainlaajennukset valitsemalla Lisää kaikki Norton-laajennukset.

• Jollei muita laajennuksia kuin Norton Password Manager ole otettu käyttöön viikon kuluttua, Chrome-selaimen laajennushälytys tulee näyttöön, kun Chrome käynnistetään. Valitse hälytyksestä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Lisää, niin Chromen Selaimen suojaus -sivu avautuu automaattisesti. Ota laajennukset käyttöön valitsemalla Lisää napsauttamalla ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat asentaa Norton-selainlaajennukset myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Chrome eikä Norton Safe Web -laajennusta ole asennettu. Asenna selainlaajennukset valitsemalla Korjaa nyt. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet Chrome-selainlaajennushälytyksen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Chrome-selaimen.

Norton-selainlaajennusten lisääminen Mac OS X 10.9 -käyttöjärjestelmään tai sitä vanhempiin versioihin

Safari

• Kun avaat Safari-selaimen ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen, Norton-tuotteessa näytetään Safarin selainlaajennushälytys, jonka kautta voit asentaa laajennukset, kuten Norton Safe Searchin, Nortonin kotisivun ja Norton Safe Webin.

• Tee jompikumpi seuraavista:

• Asenna Norton-selainlaajennus valitsemalla Lisää. Safarin Selaimen suojaus -sivu aukeaa automaattisesti uudella välilehdellä. Voit ottaa laajennuksen käyttöön valitsemalla Ota käyttöön ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat asentaa Norton-selainlaajennuksen myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Safari eikä Norton Safe Web -laajennusta ole asennettu. Asenna selainlaajennukset valitsemalla Korjaa nyt. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet Safari-selainlaajennushälytyksen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Safari-selaimen.

Mozilla Firefox

• Kun avaat Firefox-selaimen ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen, Norton-tuotteessa näytetään Firefoxin selainlaajennushälytys, jonka kautta voit asentaa laajennukset, kuten Norton Safe Searchin, Nortonin kotisivun ja Norton Safe Webin.

• Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Lisää, niin Firefox avaa laajennussivun uudella välilehdellä. Valitse Lisää, niin Firefoxin Selaimen suojaus -sivu aukeaa automaattisesti uudella välilehdellä. Voit ottaa laajennuksen käyttöön valitsemalla Ota käyttöön ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat asentaa Norton-selainlaajennuksen myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Safari eikä Norton Safe Web -laajennusta ole asennettu. Asenna selainlaajennukset valitsemalla Korjaa nyt. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet Safari-selainlaajennushälytyksen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Safari-selaimen.

Google Chrome

• Kun avaat Chrome-selaimen ensimmäistä kertaa Nortonin asentamisen jälkeen, Chromessa avautuu automaattisesti Selaimen suojaus -sivu, jolla voit asentaa laajennukset, kuten Norton Privacy Builderin, Norton Safe Searchin, Nortonin kotisivun ja Norton Safe Webin.

Norton Privacy builder on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

• Ota selainlaajennukset käyttöön valitsemalla Lisää napsauttamalla ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit asentaa kaikki selainlaajennukset valitsemalla Lisää kaikki Norton-laajennukset.

• Jollei laajennuksia ei ole asennettu viikon kuluttua, Chrome-selaimen suojaushälytys tulee näyttöön, kun Chrome käynnistetään. Valitse hälytyksestä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Valitse Lisää, niin Chromen Selaimen suojaus -sivu avautuu automaattisesti. Ota laajennukset käyttöön valitsemalla Lisää napsauttamalla ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos haluat asentaa Norton-selainlaajennukset myöhemmin, valitse Muistuta myöhemmin.

• Ei kiitos : Näet tämän valinnan, kun olet valinnut kolmesti Muistuta myöhemmin. Näet selainlaajennushälytyksen, joka sisältää Muistuta myöhemmin -valinnan sijasta Ei kiitos -valinnan. Voit ohittaa hälytyksen kahdeksi viikoksi valitsemalla Ei kiitos.

Kahden viikon kuluttua näet Korjaa nyt -hälytyksen, jos oletusselaimesi on Chrome eikä Norton Safe Web -laajennusta ole asennettu. Asenna selainlaajennukset valitsemalla Korjaa nyt. Jos ohitat Korjaa nyt -hälytyksen, näet Chrome-selainlaajennushälytyksen uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, kun avaat Chrome-selaimen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v124215409
Käyttöjärjestelmä: mac_os_x