Norton ja macOS Mojave (10.14.x)

Uusi macOS Mojave (10.14.x) -käyttöjärjestelmäversio on saatavilla 24. syyskuuta 2018 alkaen ja Mac OS X -käyttöjärjestelmän versiota 10.8.x tai sitä uudempaa käyttävät käyttäjät voivat päivittää uuteen versioon ilmaiseksi.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset vastaavat macOS Mojave -käyttöjärjestelmän ja Norton-tuotteidesi yhteensopivuutta koskeviin kysymyksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119174366
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019