Muut tuotteet

Norton ja macOS Catalina (10.15.x)

Uusi macOS Mojave (10.15.x) -käyttöjärjestelmäversio on saatavilla 7.10.2019 alkaen. Mac OS X -versiota 10.9.x (Mavericks) tai sitä uudempaa käyttävät käyttäjät voivat päivittää käyttöjärjestelmän ilmaiseksi uuteen versioon.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset vastaavat kysymyksiisi macOS Catalina -käyttöjärjestelmästä ja Norton-tuotteista.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119174366
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019