Viesti "Yhteensopimaton ohjelmisto: Tämä Norton-tuotteen versio ei ole yhteensopiva käyttämäsi macOS-version kanssa"

Ratkaise ongelma suorittamalla RemoveSymantecMacFiles-työkalu ja lataamalla ja asentamalla Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin uusin versio.

VAIHE 1

RemoveSymantecMacFiles-työkalun suorittaminen

1. Lataa tiedosto RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Kaksoisosoita ladattua RemoveSymantecMacFiles.zip-tiedostoa.

Tiedosto puretaan.

3. Avaa RemoveSymantecMacFiles -kansio.

4. Kaksoisosoita tiedostoa RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Anna Mac OS X -ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessa merkit eivät tule näkyviin.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat poistaa kaikki Symantec-tiedostot ja -kansiot, kirjoita1

• Jos haluat poistua RemoveSymantecMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2

7. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Symantec-tiedostot.

8. Osoita Pääte -valikossa kohtaa Lopeta pääte.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili ja suorita valmiiksi tilin luomismenettely.

3. Osoita Aloita -sivulla Lataa Norton.

4. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tallenna ja avaa Setup.zip-tiedosto valitsemalla OK.

6. Kun lataus on valmis, kaksoisosoita Norton-tuotteen asennusohjelmaa.

7. Aloita asennus osoittamalla Hyväksy ja asenna.

8. Jos näet kehotteen, jossa sinua pyydetään liittymään Norton Community Watchiin, valitse Liity nyt.

Jos et haluat liittyä Norton Community Watchiin, valitse Ehkä myöhemmin. Jos haluat tietää aiheesta enemmän, valitse kehotteesta Lisätietoja.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

Asennettaessa macOS 10.13.x -versioon tai sitä uudempaan, näet suojausasetuksistasi riippuvan viestin, jossa kerrotaan, että "järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin". Jatka valitsemalla Salli. Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmia, jotka vaativat todennusta, valitse Symantec ja OK.

10. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

11. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119128123
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/07/2019