Viesti "Yhteensopimaton ohjelmisto: Tämä Norton-tuotteen versio ei ole yhteensopiva käyttämäsi macOS-version kanssa"

Ratkaise ongelma poistamalla Nortonin asennus ja lataamalla ja asentamalla Nortonin uusin versio.

VAIHE 1

Nortonin asennuksen poistaminen

1. Napsauta Mac-tietokoneella Dockin Finder-kuvaketta ja valitse sitten Ohjelmat vasemmanpuoleisen ruudun Suosikit-kohdasta.

2. Etsi Norton-ohjelman kuvake ja vedä se roskakoriin.

3. Valitse Jatka.

4. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse sitten OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

7. Valitse Käynnistä uud.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa.

6. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunasta Haluan liittyä Norton Community Watchiin ja aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Kirjoita aputyökalun asennusta pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

8. Valitse pyydettäessä Norton-asennusikkunasta Käynnistä uudelleen.

9. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, valitse näkyviin tulevasta Norton-asennusikkunasta Avaa nyt avataksesi Järjestelmäasetukset.

10. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yleinen -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

11. Valitse Ohjelman Norton järjestelmäohjelmisto estetty -kohdasta Salli. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

12. Valitse Norton-asennusikkunasta Jatka.

13. Valitse Norton-asennusikkunasta Avaa siirtyäksesi Suojaus ja yksityisyys -asetuksiin.

Norton-asennuksen viimeistelemiseksi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa sinun on sallittava Nortonille koko levyn käyttö.

14. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yksityisyys -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

15. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Koko levyn käyttö ja valitse sitten oikeanpuoleisesta ruudusta Norton-järjestelmälaajennus. Sulje Järjestelmäasetukset -ikkuna.

16. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

17. Valitse Norton-asennusikkunasta Seuraava ja sitten Valmis.

18. Jos sinua pyydetään aktivoimaan sovellus, kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä. Valitse tililläsi olevista käyttöoikeuksista haluamasi käyttöoikeus ja valitse Seuraava.

Norton-asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119128123
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2019