Raporttien lähettäminen Nortonille, jos Nortonissa ilmenee tuotevirhe Mac-tietokoneella

Nortonin virheiden hallinta dokumentoi ongelmia, joita Norton-tuotteen käytön aikana ilmenee. Tällöin käyttäjä voi päättää raportoida virheet Nortonille.

Virheiden hallinnan poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Tuoteasetukset.

4. Siirrä Virheiden hallinta -rivillä oleva kytkin Ei käytössä- tai Käytössä-asentoon.

5. Napsauta Virheiden hallinta -ikkunassa asetuskuvaketta, josta voit ottaa käyttöön Nortonin, joka lähettää tarkkoja tietoja virheestä.

6. Valitse Virheiden hallinta -ikkunasta Mitä tietoja kerätään? ja lue, mitä tietoja Norton kerää.

Lue Nortonin tietosuojasivulta, miten Norton käyttää, kerää ja käsittelee tietoja tiettyjen tuotteiden kohdalla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117664648