Viesti "Tietokoneella on havaittu yhteensopimaton tietoturvaohjelmisto. Poista…"

Voit ratkaista ongelman poistamalla muiden valmistajien tietoturvaohjelmistot Mac-tietokoneelta. Jos ongelma ei ratkea, poista tietoturvaohjelmistojen jäänteet poistotyökalulla.

VAIHE 1

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistojen poistaminen

1. Osoita Dockissa Finder -symbolia . Siirryt Finderiin.

2. Valitse valikkoriviltä Siirry > Ohjelmat.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos ohjelma ei ole kansiossa tai sitä varten ei ole poisto-ohjelmaa, vedä se Ohjelmat -kansiosta roskakoriin ja valitse Finder > Tyhjennä roskakori.

• Jos ohjelma on kansiossa, avaa ohjelman kansio ja tarkista, sisältääkö se poisto-ohjelman. Jos näkyvissä on Poista ohjelma tai Ohjelman poistaja, kaksoisosoita sitä.

Poista ohjelman asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

4. Kun olet poistanut asennuksen, käynnistä Mac uudelleen ja asenna Norton.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2 ja suorita RemoveCompetitiveProducts-työkalu.

VAIHE 2

RemoveCompetitiveProducts-työkalun lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa RemoveCompetitiveProducts-työkalu.

Jollet valitse muuta tallennussijaintia, tiedosto tallennetaan Latauskansioon.

2. Osoita Dockissa Finder -symbolia . Siirryt Finderiin.

3. Valitse valikkoriviltä Siirry > Lataukset, niin siirryt Latauskansioon.

4. Laajenna RemoveCompetitiveProducts.zip -tiedosto kaksoisosoittamalla sitä Latauskansiossa.

Safari-selaimessa tiedosto puretaan automaattisesti lataamisen jälkeen. Siirry riville 5 ja avaa tiedosto Pääte-ohjelmalla.

5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tai Ctrl-osoita Latauskansiossa RemoveCompetitiveProducts.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa ohjelmalla > Pääte (oletus).

6. Jos näkyviin tulee kehote, jonka mukaan työkalu on tunnistamattomalta kehittäjältä, jatka valitsemalla Avaa.

7. Anna vahvistus kirjoittamalla Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina sitten rivinvaihtonäppäintä. Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

Kun työkalu on poistanut muun valmistajan tietoturvaohjelmiston ja sen jäänteet, näkyviin tulee ilmoitus siitä, että Nortonin kanssa kilpailevat tuotteet on poistettu.

8. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

Kun Mac-tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudestaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117583483
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/07/2019