Viesti "Verkkoselaimen Norton-laajennus ei voi kommunikoida Norton Security -sovelluksen kanssa" tulee näkyviin Mac-tietokoneella

Ongelman ratkaisemiseksi tarkista, että Mac-laitteellesi on asennettu uusin Norton-versio.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, osoita Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton -pääikkunasta LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton-laajennuksen poistaminen manuaalisesti

• Valitse selaimesi mukainen vaihtoehto:

VAIHE 3

Norton-laajennusten käyttöönotto selaimessa

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset ja valitse Safe Web.

3. Avaa Norton-laajennussivu selaimessasi osoittamalla selaimen nimen kohdalta nuolikuvaketta .

4. Suorita Norton-laajennusten asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116851442
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 20/11/2019