Viesti "Pahoittelemme! Tukipakettien lataaminen epäonnistui" Mac-tietokoneella

Näkyviin voi myös tulla jokin seuraavista virhesanomista, kun asennat Mac-tietokoneelle tarkoitettua Norton-tuotetta:

• "Tämän tuotteen oletettua peruspakkausta ei löytynyt. Ota yhteyttä tukeen."

• "Tukipakettien lataaminen epäonnistui. Tarkista internet-yhteys ja yritä uudelleen."

Tämä ongelma voi ilmetä, jos Norton-asennusohjelma ei onnistu muodostamaan yhteyttä internetiin. Tarkista Mac-tietokoneesi internet-yhteys käynnistämällä selain ja varmistamalla, että pääset verkkosivustoille.

Jos ongelma jatkuu, suorita Mac-tietokoneessasi Levytyökalu, jonka avulla voit tarkistaa ja korjata Mac OS X -levyjä ja -oikeuksia koskevat ongelmat.

VAIHE 1

Suorita Levytyökalu

1. Valitse Omenavalikosta Siirry > Lisäohjelmat.

2. Kaksoisosoita Lisäohjelmat -ikkunassa Levytyökalu.

3. Valitse Levytyökalu -ikkunan vasemmasta reunasta käynnistyslevy Macintosh HD.

Vain käynnistyslevy voidaan tarkistaa ja korjata levyjen oikeuksia koskevien ongelmien ratkaisemiseksi. Älä valitse keskeistä tallennuslevyä, sillä se ei näytä levylle kirjoitettujen tiedostojen ja kansioiden määrää ikkunan alaosassa.

4. Valitse Korjaa levyn oikeudet.

Levyjen oikeuksien korjaaminen saattaa kestää jonkin aikaa riippuen niiden tiedostojen määrästä, joiden oikeudet tarkistetaan.

5. Kun oikeuksien korjaaminen on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa.

6. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunasta Haluan liittyä Norton Community Watchiin ja aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Kirjoita aputyökalun asennusta pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

8. Valitse pyydettäessä Norton-asennusikkunasta Käynnistä uudelleen.

9. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, valitse näkyviin tulevasta Norton-asennusikkunasta Avaa nyt avataksesi Järjestelmäasetukset.

10. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yleinen -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

11. Valitse Ohjelman Norton järjestelmäohjelmisto estetty -kohdasta Salli. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

12. Valitse Norton-asennusikkunasta Jatka.

13. Valitse Norton-asennusikkunasta Avaa siirtyäksesi Suojaus ja yksityisyys -asetuksiin.

Norton-asennuksen viimeistelemiseksi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa sinun on sallittava Nortonille koko levyn käyttö.

14. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yksityisyys -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

15. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Koko levyn käyttö ja valitse sitten oikeanpuoleisesta ruudusta Norton-järjestelmälaajennus. Sulje Järjestelmäasetukset -ikkuna.

16. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

17. Valitse Norton-asennusikkunasta Seuraava ja sitten Valmis.

18. Jos sinua pyydetään aktivoimaan sovellus, kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä. Valitse tililläsi olevista käyttöoikeuksista haluamasi käyttöoikeus ja valitse Seuraava.

Norton-asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v105503688
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2019