Ilmoitus Norton AntiVirus 11- ja Norton Internet Security 4 for Mac -tuotteiden käyttöiän päättymisestä

Norton AntiVirus 11- ja Norton Internet Security 4 for Mac -tuotteet lakkautettiin 31. lokakuuta 2014. Tuki näille tuotteille päättyi 12. marraskuuta 2015 eikä tämän jälkeen julkaista uusia tietoturvapäivityksiä.

Voit jatkaa Norton-tuotteen käyttämistä tilauksestasi jäljellä olevan ajan, mutta tietokoneesi ei ole enää suojattuna uusilta uhilta. Suosittelemme, että päivität Mac OS X -käyttöjärjestelmäsi uusimpaan saatavilla olevaan versioon ja asennat Norton Securityn.

Jos et ole varma siitä, mikä Norton-tuoteversio tietokoneellesi on asennettu, lue artikkeli Norton-tuotteen version selvittäminen Mac-tietokoneelta.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset antavat vastauksia tähän päättymisilmoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v104341125_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/05/2017