Karanteeniin asetettujen riskien tai uhkien käsittely

Karanteeniin asetetut kohteet on eristetty muista tietokoneen osista, jotta ne eivät voi levittää tartuntaa tai aiheuttaa tartuntaa tietokoneessa. Jos tietokoneella on kohde, jonka epäilet saaneen tartunnan, vaikka Norton-tuote ei ole tunnistanut sitä riskiksi, voit asettaa kohteen manuaalisesti karanteeniin. Voit myös palauttaa kohteen karanteenista, jos uskot, että se on matalan riskin kohde. Norton ei korjaa palauttamaasi kohdetta. Norton voi kuitenkin puhdistaa palautetut kohteet tartunnoista myöhemmissä tarkistuksissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6200305
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/07/2020