Tietoturvatapahtuman ja suositellun toimenpiteen lisätietojen katsominen

Suojaushistoria - Lisätietoja -ikkunassa näytetään tietoturvatapahtumasta lisätietoja, jotta voit päättää, miten haluat toimia.

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria -ikkunan avattavasta Näytä -luettelosta luokka, jonka mukaan haluat suodattaa tietoturvatapahtumat. Valitse esimerkiksi Karanteeni, jos haluat nähdä vain Karanteeni-ominaisuuteen liittyvät tietoturvatapahtumat.

4. Avaa Suojaushistorian lisätiedot - tai File Insight -ikkuna kaksoisnapsauttamalla kohdetta tai valitsemalla Lisäasetukset.

5. Hälytysyhteenveto -kohdassa näet vakavuusasteen, toiminnan tyypin ja valitun kohteen tilan. Se näyttää myös havaitulle kohteelle suositellut toimenpiteet.

6. Lisätietoja -ikkunassa näet tietoja, kuten riskin luokan, lähetyspäivän ja riskin kuvauksen.

7. Toiminnot -kohdasta voit valita tilanteeseen sopivan toimenpiteen.

• Tietosuojaus -kohdassa voit päättää ohittaa prosessin tietosuojaustarkistuksessa ja poistaa tiedoston tai kansion ohituksesta ja File Insightista.

• Palomuuri - Verkko ja yhteydet -kohdassa voit valita Luota, Poista luottaminen, Rajoita tai Poista rajoitus sekä määrittää, koskeeko asetus valittua tietokonetta vai kaikkia valitun verkon määrittämättömiä tietokoneita.

• Palomuuri - Toiminnot -kohdassa voit valita Salli, jos haluat sallia, että valittu ohjelma voi muodostaa internet-yhteyden. Voit myös tarkastella valitulle ohjelmalle määritettyä palomuurisääntöä valitsemalla Näytä sääntö.

• Suojaushistoria - Palomuuri - Toiminnot -kohdassa voit valita Norton File Insight, jolloin näet internetiä käyttävän tiedoston tiedot File Insight -ikkunassa.

• Luvattoman käytön esto -kohdassa voit sallia tai estää valittua hyökkäystunnistetta koskevat ilmoitukset Ilmoita - tai Lopeta muistutukset -asetuksilla.

8. Riskinhallinta -kohdassa näet tietokoneen suojaukseen liittyvät aiheet ja asetukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803667
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 22/07/2020